Jump to content

SupporterS

Üye
  • Posts

    104
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SupporterS

  1. Siri kestirmeler arkadaşlar ios 12 ile gelen siri kestirmeler diye bişey var ben webde gezinirken yeni gördüm burdaki arkadaşlarda programlamalar hakkında hepsi uzman maşallah şu konuyuda inceleyip işimize yarayacak şeyler yaparmısınız geliştirmeye açık bi konu ilgilenirseniz sevinirim iphonlarda mp3 indirme dönüştürme kesme youtubeden sosyal medya hesaplarından tek tıkla herşey mümkün olabiliyormuş malum en büyük sıkıntımız bunlar inşallah inceleyip ilgilenen resimli videolu bi şekilde detaylı anlatımlar programlar yapıcak arkadaşlar vardır aramızda kolay gelsin..
  2. türkçe yapılabilirmi yapılırsa nasıl yardımcı olurmusun hocam?
  3. az önce Super User adlı kullanıcıya mesaj attım zaten kanalına aboneyim saolasın yinede ilgilendiğin için...
  4. vallahi bulamadım ya iki saattir ona bakıyorum onu çıkarma bunu entegre etme var ama şöyle biraz geniş kapsamlı burdan ekliyoruz burdan çıkarıyoruz burdan hoşgeldin ekranı burdan başlat menüsünü değiştiriyoruz gibi bi eğitici video yok..
  5. bu wideoda windows 10 gösteriyor ben 7 ve 8.1 kurulumuyla ilgili video bakıyodum kendi görsel ve güncel sistemimi yapmak için hocam
  6. ntlite kullanımı ile ilgili video varmı ustalar yada müsaitseniz kendiniz video çekp paylaşırmısınız yardımcı olursanız sevinirim..
  7. varsa multiboot bekliyoruz hocam indiriyorum kısmetse teşekkürler..
  8. videolu anlatım yapabilirmisiniz acaba resimlerin çoğu silinmiş
  9. kullanımı hakkında yardımcı olurmusunuz?
  10. iyi akşamlar arkadaşlar bu kodlar editlenecek dosyalar bilgisayarımızda kurmuş olduğumuz sistemin dosyalarınımı düzenlememize yardımcı oluyo yoksa hazırlamak istediğimiz görsel iso dosyasınımı düzenlememize yardımcı oluyo ?
  11. selamınaleyküm windows customizer windows 7 diye bi program var türkçeleşirmeniz mümkünmü acaba? İNDİR
  12. Hay Allah razı olsun ya teşekkürler hocam işin gücün rast gelsin
  13. Selamın aleyküm youtube by click programını katılımsız yapabilirmisiniz arkadaşlar sitede bulamadımda hayrlı akşamlar..
  14. Cok guzel calisma usta yanliz benim vaktim yok usbli bi sekilde satin almamiz mumkunmudur calismanizi
  15. peki harddiskimde 32 gblık bir bolum ayırıp oraya yukluyebilirmiyiz usb gibi okurmu acaba ve nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz fazla anlamıyorumda..
  16. resimdeki gibi full multiboot paylaşsaydın süper olurdu vallahi ;:d
  17. Seyyahi, Masterbaba eyvallah allah sizden razı olsun..
  18. Anladım dostum ama ben aralarındaki farklarıda öğrenmek istiyorum nedir bu x64 x86 uyumlumudur 32bite xpdeki gibi programların çalışması için .Net frame falan yüklememiz gerekiomu yani ?
  19. S.a arkadaşlar k.bakmayın belki yanlış yere yazıyor olabilirim ama bir bilgi almak istiyordum, windows 7 home yüklü laptop aldım fakat ultimate yapmak istiyorum yanlız programlar falan kafamı karıştırdı. 32 bit sisteme x64 yada x86 dedikleri programlar uyumlumudur ? ayrıca xpdeki gibi .Net frame falan yüklemem gerekiyormu olmazsa olmazları nedir win 7 nin ayrıca x64 yada x86 ne farkediyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
  20. bende turbobit linkini tek link zannetmiştim meğerse part 4 müş ya tek link yapma imkanımız yokmu acaba ya..
  21. Bu programın xp için olanı yokmu malum biz hala xp'deyiz
  22. Valla ben rapid linkindeolanı indirdim setupa tıkladım ama ekren kuruluyo gibi olup kayboludu kaç kere denedim ama hiç kuramadım kısayol falan oluşturmuyo program filesta bile dosya görünmuyo anlamadım gitti..
  23. Alternatif link alabilirmiyiz acaba rapid indirme sıkıntımız var malum..
  24. senin verdiğin linkte exeyi indirdim kurdum ama özellikler de temada gözükmuyo nasıl yapcaz yardımcı olurmusun ??
×
×
  • Create New...