Jump to content

Google Etkinliğim Hakkında


BuRak2677
 Share

Recommended Posts

Arkadaşlar yıllardan beri google etkinliğim (eski adı geçmiş) açık bir şekilde internet kullanırım. hiç bir zaman geçmişi temizlemedim her daim senkronizasyon açıktı (hem android hem pc de. zaten uzun zamandır da pc kullanmıyorum) bilse bilse bu forumdakiler bilebilir diye konu açma gereği duydum.

 

yaşadığım sorun aklıma geldiği zamanlar da google etkinliğime bakar geçmişte ne aramışım hangi siteye girmişim bakardım. örnek 2018 yılında nelere bakmışım gibi. bugünde aklıma bakmak geldi ve geçmişe baktığımda 23 Kasım 2020 tarihinden önceki geçmiş görünmüyor. (sadece chrome ile olanlar) youtube ya da diğer android uygulamaların geçmişi görünüyor ancak Chrome 23 kasım 2020 ve sonrasını gösteriyor. gayet net hatırlıyorum ki 2017 2016 hatta 2015 yıllarına kadar bakabiliyordum. bunun olabilmesi için tüm geçmişi temizlemek gerekir ki bunu hiç bir zaman yapmadım. (yaptığımı varsayarsam youtube izleme geçmişi ve diğer uygulamaların geçmişi de silinirdi)

sizce bu sorun neden olmuş olabilir? sizde de eski tarihi göstermeme sorunu var mı? çok üzüldüm açıkçası yıllardır internete baktığım şeyler yok. en az 6-7 yıllık geçmişimin son 1 yılını gösteriyor :(

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...