Jump to content

Microsoft'un yeni serisi Expression'ın, ilk ürünü Expression Web


Xeon

Recommended Posts

20061205001639.jpg

Microsoft'un yeni serisi Expression'ın, ilk ürünü Expression Web 4 Aralık itibari ile piyasada. Serinin diğer ürünleri de 2007 ortalarına doğru bir bir piyasada olacak.

Web programlama ve grafik tasarım yazılımları açısından sürekli rekabetçi kalmaya çalışan Microsoft, Expression serisi ürünleri ile bu pazarda daha güçlü olmayı umuyor. Piyasaya ilk olarak Expression Web yazılımını sunan Microsoft, serinin diğer ürünleri olan Expression Blend, Expression Design ve Expression Media'yı da yakın zaman içerisinde kullanıcıların beğenisine sunacak. Ayrıca Expression serisi ürünlerinin bir arada bulunduğu Expression Studio da 2007 ortalarına doğru piyasada olacak.

Öncelikle piyasaya ilk sunulan Expression Web, basit bir arayüz ile bir web sitesi hazırlamanız için gerekli olan herşeyi sağlıyor. Aslında bu açıdan, Expression Web, Microsoft Frontpage yazılımının bir sonraki ve görsel açıdan daha geliştirilmiş versiyonu olarak da tarif edilebilir. Yazılımın fiyatı ise Frontpage'ten yükseltecek olanlar için $90, Expression Web'i sıfırdan alacaklar içinse $269. (Fiyatlar www.amazon.com'dan alınmıştır.)

Serinin diğer ürünlerinden Expression Blend ise web tabanlı uygulama geliştirme yazılımı olarak tanımlanabilir. Halen beta aşamasında olan ve içerisinde Visual Studio Standart yazılımının da bulunacağı Expression Blend'in fiyatı $499. Adobe Illustrator tarzı bir yazılım olan Expression Design ise masaüstü ve web yayıncılığında grafik tasarım çözümleri sunmayı amaçlıyor. Serinin son ürünü Expression Media resim ve video düzenlemelerinin da yapılabileceği bir medya yönetim yazılımı.

Expression serisi ürünler hakkında daha detaylı bilgi almak ve deneme sürümlerini indirmek için

http://www.microsoft.com/products/expression/en/default.mspx[/CODE]

chip.com.tr

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...