Jump to content

Windows 7 Ve Vistada Aynı Sorun çıkıyor


crysis_88

Recommended Posts

selamlar...

bu sorunu ilk win 7 denedğimde karşılaşmıştım .. cracklı olduğu içindir dedim geçtim sonra vista yükeledim lisanslı ama onda da aynı sorun çıktı yapamadım ...

bu sorunu nasıl düelticem .. disable yapınca geçmiyor .. başka bi yolu varmı ??

sorun 1:

http://img34.imageshack.us/i/20006483.png/

sorun 2 :

http://img14.imageshack.us/i/76924674.png/

hiç bi şekilde yapamadım ne yapıcamı bilmiyorum :(:(:((

Link to comment
Share on other sites

Sonuçta SORUNUN BİR ADI YOK...

Burada "Geçersiz Network Yolu Hatası-Geçersiz Sürücü Harfi Hatası" var..Yönetimsel anlamda ikaz da var..

Ne yaptınız da böyle bir mesaj aldınız ?

Bu sorun size has bir sorun olabilir.

Ağda geçersiz bir kısayol veya path olarak kullandığınız sürücü adı geçersiz.. Veya izniniz yok.. UAC kapatıp deneyebilirsiniz..

Bu sorunun genel anlamda Vistay'a veya Win7 'ye mal ederek, hele hele "crack" lı ismini taktığınız sürümlere mal ederek (crack'li sürüm diye bişey yok, lisansınız varsa lisanslı, yoksa crack diyemeyiz. Aktivasyonu aşılmış veya kırılmış veyahut geliştirilerek modifiye edilmiş Windows crack'tir veya yasadışıdır demek yanlıştır ve burdaki herkese ağır hakarettir.. Ancak modifiye edilmiş, servisleri yanlış kırpılmış Windows'lar eksik çalışabilir..Zaten bu tip çalışmalar da hemen herkes tepkisini ortaya koyar ve yenisi düzeltilerek tekrar yapılır.. Temelde LİSANS dediğiniz herşey LİSANS BANDROLUNÜZÜN olmasına dayanır. Bunun crack'li sürüm veya crack'siz sürümle ilgisi veya alakası yoktur.)

Sizin anlayacağınız dilde , Crack olmayan Vista veya Win7 de de aynı sorun oluşur.

Kişisel bir kullanım sorunu gibi görünüyor sorununuz. Yeterince açık ve ne işlem yaptığınıza dair bir bilgide vermemişsiniz. İngilizce Windows dilindeki hata mesajını LAP diye yapıştırıp, "İMDAT SORUNUMA BİR ÇÖZÜM" demekle bu işlerin çözülmeyeceği aşikardır...

Ne bileyim; formlarda o kadar gereksiz , o kadar lüzumsuz , o kadar birbirinden kopuk ve anlamsız yazılar ve mesajlar var ki, çöp kutusu artık bunu taşımıyor.. Lütfen arkadaşlar biraz daha dikkatli ve daha açık olan , anlam içeren ve cevabı da verilebilecek şekilde yazınız, açıkça izahatte bulununuz. Hiç kimse sizin kafanızda kopan veya bütünleşen fırtınayı anlayamaz, sizin kafanızdaki düşünceyi anlayamayız, hepimiz insanız sonuçta... (Sonuçta MUECCIN değiliz, ne halt yediniz de bu mesajı aldınız yazmamışsınız !!)

Oturup bir de burada nutuk yazmak zorunda kaldık...

Link to comment
Share on other sites

1.si ben kimseye hakaret etmedim !! 2.si sorunun nasıl çözülceğini bilmedğim için buraya konu açtım !! 2sinde de disable diyorum fakat yine aynı değişen bişey yok .. benim marka pc olduğu Dell biosuyla oynanmış sanırım bunun .. sorunun nasıl giderilceğiyle ilgili yardımcı olabilcek biir varsa lütfen yazsın ..

Link to comment
Share on other sites

Geginliğe gerek yok arkadaşlar ben yardımcı olmaya calışyaım bu hesapdan sagolsun admin arkadaslar yasak koydular bu hesapdan yardımcı olayım:

1. sorunun regedite uzaktan erişimin acık diyor bilgisayarımı sag tıla yonet de hizmetler ve uygulmalardan hizmetelre gel uzaktan kayıt defteri ( Remete Registry Editor ) hizmetini dur dur ve derver dısı yap.

2. sorunun ise basit paylaşımı kapatmışsın yeni paylaşımlarımı ben yaralıyayım demişsin o zaman $ işaretli gizli paylaşımların acılır basit paylaşımı kullan yani dosya paylaşım sihirbazına gir ordan kur veya kalsor secenekelrinden basit payşaımı ac

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...