Jump to content

Win7 De A4tech Kamera Ve Mikrofon çalışmıyor


BaSrİ

Recommended Posts

windows 7 oem final sürümünü kullanıyorum (istanbul82 arkadaşın yayınladığı : http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=104825) a4tech pk335 kameram var Win7 kameranın sürücüsünü otomatik internetten bulup yükledi kamerayı açmak istediğimde kamera ekranında siyah bir ekran çıkıyor. sorun gider dedğimde bir sorun yok diyor.

Mikrofonda yine aynı şekilde ne kameranın üzerindeki mikrofon ne snopy nin sadece mikrofonu nede kulaklıklı mikrofonlar çalışmıyor. sorun yok diyor ama çalışmıyor. sorunu bir türlü çözemedim ne yapmayalım.

Link to comment
Share on other sites

Aynı sorun bendede vardı ben cozdum sorunu

Sorunun cozumu kamera ıcın drıver ınını a4tech in sitesinde ara bul vistada desteklıyorsa sorun yok kamerayı actıgın zaman karsına mıkrofon sorunu cıkıcak mıcrofon sorunun kameranın yazılımından kaynaklanmıyor ses kartı yazılımından kaynaklanıyor ses kartı cd sını tak yazılımı guncelleştır ıle guncelle hersey tmm gule gule kullan

Link to comment
Share on other sites

dediklerinizi yaptım ama yinede sorun çözülmedi. kamera yine siyah görünüyor sorun gider dediğimde yine sorun görünmüyor diyor.

mikrofon olayında ise benim ses kartı onboard o yüzden realtek in en son sürücüsünü indirip kurdum ama yine de mikrofondan ses gitmiyor.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...