Jump to content

Yeni Sistemimde 2 Problemim Var


SoundMax

Recommended Posts

arkadaşlar bayadır ugrastıgım sistemim vardı bunda iki şikayetim var nasıl düzeltebilirim acaba ?

resimlerde gördüğünüz gibi saat ayarım değişik çıkıyor dogru olan saat aşagıdakidir. diğeride görev yöneticisinde işlemlerde isimler görünmüyor kullanıcı adı altında dikat ederseniz? nasıl bunlara çarebulabilirim acaba ?

68012409.jpg25715881.jpg

Link to comment
Share on other sites

nlite de gtm + 2 atina yapmalısın

gene olursa saat ayarı . bat dosyası var nec xp lerinin birinde onu kullan

kullanıcı adı çıkmaması da karakter yetersiliğindendir

çok uzundur ondandır

aslında SoundMax okadar uzun degil kemalcim .. kullanıcı adı nıye cıkmasınki. saat ayarınıda dedigin gibi yapıcaz sanırım. ewt nec xp de görmüştüm indirmiştim sistemi hatta. o bat dosyasnı cmdlines.txt dosyası aracılıgı ıle calıstırabilirmiyim kurulum sonunda ?

birde sistemde şu olay var ie7 ye tıklayınca kısayol atıyor. guncelleme hfslip ile yaparken INF dosyası vardı kısayol atmaması ıcın onu entegre etmıstim. ama hızlı baslattan birkez calıstırıp sonra masa üstüneden calıstırınca kısayol atma olayı gidiyor normal calısıyor bunu neden yapar?

Link to comment
Share on other sites

kullanıcı adının görünmemesi ile ilgili olarak kayıt defteri düzenleme yazılımlarından birini kullanman gerekir diye düşünüyorum.

Please register to see this content.

linkten programı indirip kullanabilirsin.saate gelince denetim masasında saat takvim ayarları var oradan biçimlendirmeyi değiştir deyip saatin görünümünü ss:dd yerine SS:dd seklinde değiştirmen sorunu çözer umarım işe yarar. kolay gelsin

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...