Jump to content

Elbise Nasıl Boyanır ?


YeniçeRiyan-i

Recommended Posts

Merhaba Arkadşalar başlık Aslında bazı arkadaşlarımıza Saçma gelebilir.Akşam çarşıda gezerken nasıl olduysa kumaş montuma çamaşır suyu dökülmüş ve cüzi bir şekilde görünüyor.Kuru temizlemecilere ******üreyim dedim.Onlarda yüksek fiyat biçtiler yani.Elbise boyası alıp kendim yapmak istiyorum bu işi.Elbise boyasını nerden temin edebilirim ve ne şekilde Boyuyabilirim.Tekniğini bilen arkadaşlar varsa Sevinirim.Saygılarımla

Link to comment
Share on other sites

kumas icin olan boyalarla boyayabilirsiniz. yaglı boya cart-curt o tür resim boyası satan yerlere bir sorun temin edebilirsiniz. en azından alabileceginiz bir yere yönlendirirler. uygulamasını yarım-bir saat sonra ögrenip buraya yazarım. {: {:

Link to comment
Share on other sites

ögrendim. tuhafiyeci ve az önce belirttigim yerlerden temin edebilirsiniz. uygulama ise mont artık neyse sıgacagı bir kap,kova artık neyse koyun onu örtecek kadar kaynamıs hatta coook sıcak derecede suya boyanın tamanını döküp uygulayacagınız seyi suda 1 kac saat bekletin. veya makineye sadece uygulanacak seyi atarak toz gözüne boyadan dökersiniz. iyi aksamlar {:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...