Jump to content

Dizüstü Bilgisayarda Ram Artırma


berke_han

Recommended Posts

merhaba arkadaşlar,

Toshiba A200-1gh notebook kullanıyorum 2 yıldır. bilgisayar 1gb ram ile gelmişti ve 4 gb a kadar artırmayı destekliyordu,kendim ram alıp takabilir miyim yoksa illaki bilgisayarcıya mı ******ürmem gerekiyor? bir de alacağım ram de neye dikkat etmeliyim?

Link to comment
Share on other sites

Hp Pavilion dv5000 kullanıyorum. 1 yıl önce 512 mb olan ram'i, 2 gb daha arttırarak 2.5 gb'a çıkardım çok memnunum. Tanıdık bir bilgisayarcı arkadaşım vardı. Everest programından takılı olan 512 mb ram'in mhz hızını öğrendim. Ona uygun 2 gb ram siparişi verdik. Çift slot olduğu için 512 nin yanına tek parça 2 gb ram'i taktık 2.5 gb ram ile laptop coştu tabi. Takılması sırasında izledim gayet basit kendim artık yapabilirim. Ama sen hiç görmediğin için belki sıkıntı yaşayabilirsin. Önce kullandığın ram'in mhz hızını öğren ona uygun ram al ve bir bilgisayarcıdan ram'i takması için yardım iste. Benim gibi izle hatta orada kendin çıkar tekrar tak elin alışsın. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Everest programını sitenin arama bölümünden arayıp bulabilrsin.

Link to comment
Share on other sites

Evet veya vista/win7.Tavsiyem win 7'ye geçin.

NOTEBOOK RAM'ller;

Please register to see this content.

Zaten 2-3 aydır win 7 kullanıyorum ama 1gb ram da biraz da olsa kasıyor o yüzden ramı artırmaya karar verdim. yardımlarınız için tekrardan teşekkürler :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...