Jump to content

Sahibinden.com Gibi Web Sitesi


Recommended Posts

arkadaşlar sahibinden.com un aynı özelliklerinde web sitesi yaptırmak istiyorum. bana domain+hosting+websitesi kurulumu hepsini anahtar teslim yapacak arkadaşlar ücret verebilirlermi yada elinde script i olan varsa verebilirmi.

Link to comment
Share on other sites

veririrm fiyat hosting domain grafik tasarım +ssl sertifikası + ek ip adresi + ıvır zıvır 1250 tl bende kayserideyim de cokta bir önemi yokzaten hangi sehirde olmamın ortalama 1 ay falan sürer 3hafta yazmak 1 hafta test etmek + -1 hafta daha ekle

ne kullanacağım:

asp.net 3.5 sp1 (cıkarsa o zamana ki sanmıyorum asp.net 4.0 ile kodlanır) (kısaca son teknoloji)

sql server 2008 (tabi bulabilrsem tc de yoksa sqlserver 2005)

silverlight 3.0

ajax.net 3.5

ajax control toolkit (Gerek olamyaiblride )

orm tool olarak Linq to sql

hosting ve domain in 1 yıllık bedelelri bana ait gerisi servis sağlayıcıs ile sizin aranızda.bu tip bir site genellikle vps ile yapılır ki sırf onun yıllık beledi 350 tl (yaklasık)

get olayı için bankadan sanalpost basvurusu yapman lazım ki bunun içinde sirket olman lazım yani sahibinden.com o kadarda basit bir iş değil öyle wordpress kurar gibi yapılmıyor aklında bulunsun. yok get olmasın sadece ürünler listelensin acık arttırma falan olupta site üstünden ödeme olmasın diyorsan sirkete gerek yok.

isternirse php ile de yaparım ancak rahat 3 ay sürer ki o zaman 1200 tl olmaz tabiki fiyatta

Link to comment
Share on other sites

sahibinden.com diyorsunuz ama dikkat edin altın örümcek almıs bir sistem sadece ilan verilecekse kategoriler olacaksa 350 tl yapabilirim ancak istediğiniz özellik arttıkça fiyatta artar. cünki müsteri öncelikle basit bir site diyor sonra su da olsun bu da olsun bu da olsun diyorlar. en az yarısını almadan baslama bu da ek. işinizi görüyorsa forum kurun o zaman.

Link to comment
Share on other sites

200 tl kadar bi bütcem var bu iş için ayırdığım.sadece ilan sitesi kategori şeklinde .sonradan şu bu yok.yapacak arkadaşlar lütfen baştan sağma bi şey istemiyorum mükemmel bi şeyde değil normal ilan sitesi kategori şeklinde .sonradan da teknik destek sağlayabilecek

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...