Jump to content

Pratik Doğum Hasta Takibi 1.1


JameeL/Boom

Recommended Posts

Pratik Doğum Hasta Takibi 1.1

http://www.pratik.net[/CODE]

Pratik Doğum Hasta Takibi Programı yeni bir kampanya ile sadece 100 YTL . Program bu kampanya ile eğitim desteği olmadan sadece internet üzerinden satılacaktır. Kullanımı son derece basittir. Hemen indirin, kullanmaya başlayın. Pratik Yazılım'ın 16 yıllık bilgi birikimi ve Tıp Doktoru Genel Müdürümüzün yardımları ile kadın doğum Uzmalarımız için hazırlanmış eşsiz kullanışlı bir program.

Dilerseniz programı çok basit şekilde kullanın , dilerseniz her türlü detayı kullanarak akademik çalışmalarınıza destek olsun. Günlük Kontroller, Ameliyat, Infertilite, Ultrason, Gebe takibi Intrauterin Ultrason takibi, Reçete, Tablo halinde listeler ile muayenelerin kolay yorumlanması, Laboratuvar bilgilerinin girilmesi, Ayrıntılı raporlar ile en büyük yardımcınız olacağına inanıyoruz.. Programı incelediginizde bize hak vereceksiniz.

Programın çalışabilmesi için ayrıca Borland Database Engine (BDE) ihtiyacı vardır. Eğer sisteminizde yüklü değilse lütfen BDESetup.exe yükleyiniz.

Programın tüm bölümleri kullanıma açıktır, ancak kısıtlı sayıda kayıt girmenize izin verilmektedir. Maksimum kayıt sayısına ulaşıldığında program sizi uyarır ve yeni kayıt girmenize izin vermez. Bu durumda varolan kayitlari silerek yeniden girişler yapabilirsiniz.

[center][b]Download[/b]

[CODE]http://www.multiupload.com/XB9MAQ3PN2[/CODE]

[/center]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...