Jump to content

Yarisfest'te Tahta Grubuna Desteklerinizi Bekliyor


thereX

Recommended Posts

Sevgili arkadaşlar;

Toyota firmasının her sene düzenlediği geleneksel hale gelen; Yarisfest Üniversitelilere özel Festival (müzik grubu) yarışmasında; bu sene katılan TAHTA isimli rock grubuna (kardeşim şuanda bu grup'un bass gitaristidir) eğer sayfada beğenirseniz "oy desteğinizi" beklemekteyim.

Bu yarışma sonucunda; aşağıda belirttiğim ödüller; müzik grubuna sunulacaktır. Ancak; ödülden çok; kardeşimin bu grupta olması ve bu grubun en azından nereden, ne şekillerle oluştuğunu; amaç ve hedeflerini bildiğim için sizlerin desteğini dilemekteyim.

Kesinlikle "oy verin; TAHTA grubu kazansın!" dememekteyim. Sadece parçalarını dinleyin; grubu inceleyin, beğenmeniz takdirince; beğeninizi oy olarak kendilerine destek olarak verin diyorum.

Grup hakkında bilgiyi ve oy vermeyi:

http://www.yarisfest.com/grup/goster/id/71

Ayrıca; bu yarışmada oy kullananlarda kazanıcak arkadaşlar. Üstelik hediye 1 kişiye muhteşem bir yaris araba. 10 kişiye'de 250 TL değerinde TEKNOSA indirim çeki veriyor TOYOTA firmasi.

Yarışma hakkında hem bilgi edinmek; hemde sıkça sorulabilecvek sorularınıza genel cevapları; http://www.yarisfest.com/sayfa/sss adresinden bulabilirsiniz.

Ben istiyorum ki; bi tek TAHTA grubuna da oy vermeyin. Diğer grupları da inceleyin. En iyi olan kazansın, ama adilce. Herkes hakkettiğini kazansın.

Desteklerinizi şimdiden, TAHTA grubuna veya diğer gruplara esirgemiyecek olduğunuz için teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...