Jump to content

Eski Bilgisayarları Thin Client Olarak Kullanma


Xtraxk

Recommended Posts

Merhaba şirketimizde bi çok eski pc bulunmakta ve büyük harddiskleri desteklemedikleri için harddisk bulunmamakta, cihazların usb portları olmayıp cd yada floppy den cihazları kullanmak istiyoruz. direk olarak msdostan rdp ye ulaşan bildiğiniz sistem varsa paylaşırsanız sevinirim. bi kaç sistem buldum cd den boot ediliyor ip ve rdp ayalarından sonra baglanıyor fakat her cd açılmasında ayar istiyor, kurulamıyor.

bilgisayardan conf e iplerini ve rdp ayarlarını ayarlayayıp cd kayıt ve direk boot edince herhanbir ayar olmadan çalışan bi sistem var mı bildiğiniz arkadaşlar.

kayıtları ayarlayıp cd den direk boot olmasını istememin sebebi işletmede kullanılacak sistem olacaktır, cd kayıttan sonra ayar istememesi gerekmektedir.

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar yokmu bilgisi olan, ben Dosrdp denilen programı buldum fakat firmanın sitesine girilemiyor yani satınalmayınca bişey yapılamıyor. program çok güzel çalışıyor ama 15 dk da bir baglantıyı kesiyor..

en azından birinin bir fikri olur diye düşünmüştüm...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

2003 server üzerinde çalışşan thin client uygulaması yaparak 166 mhz ve üstü işlemciye sahip 64 mb hafızaya sahip eski pc lerle uzak masaüstü bağlantısıyla çalışan bir sistem oluşturabilirsiniz. ancak lisanslama maliyetlerini hesaba katarak bir maliyet karşılaştırması yapılmalıdır. yapılacak bir BSA denetiminde üzücü sonuçlar alınabilir.( kaçak yazılım kullanmayın :) )

Please register to see this content.

inceleyiniz...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...