Jump to content

Aunsoft Swf Converter 2.0.2.34


Dante_Imp

Recommended Posts

Aunsoft SWF Converter 2.0.2.34

akhkxw.jpg

Aunsoft SWF Converter kullanımı son derece kolay bir flash dönüştürücüdür. Action Script veya interaktif flash dosyalarını MP4, WMV, 3GP, MPEG, AVI, VOB, vb. popüler formatlara dönüştürür. Bu sayede kullanıcılar bu videoları iPod, iPhone, PSP, Zune, Blackberry, 3G cep telefonlarında izleyebilir. Bununla da kalmayan yazılım kesme, metin, video ve resim filigran, özel efekt desteği sunar. Toplu işlem yapabilme yeteneğine sahip bu yazılım, kullanıcı memnuniyeti düşünülerek tasarlanmıştır.

Aunsoft SWF Converter kullanımı son derece kolay bir flash dönüştürücüdür. Action Script veya interaktif flash dosyalarını MP4, WMV, 3GP, MPEG, AVI, VOB, vb. popüler formatlara dönüştürür. Bu sayede kullanıcılar bu videoları iPod, iPhone, PSP, Zune, Blackberry, 3G cep telefonlarında izleyebilir. Bununla da kalmayan yazılım kesme, metin, video ve resim filigran, özel efekt desteği sunar. Toplu işlem yapabilme yeteneğine sahip bu yazılım, kullanıcı memnuniyeti düşünülerek tasarlanmıştır.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumÖnemli özellikler:Kullanımı çok kolay, yepyeni bir arayüz.

MPEG-4, H.264 ve WMV başta olmak üzere popüler formatlara dönüştürme;

SWF'yi Alpha ile AVI'ye dönüştürme;

Action Script ya da flash dosyalarını dönüştürebilme;

SWF dosyalarını sadece ses dosyalarına dönüştürebilme;

Filigran ekleme, kesme ve özel efekt desteği sunar.

Tek tek ya da toplu dosya dönüştürme yeteneği;

SWF'den 1080P, 720P, 480P ve diğer yüksek çözünürlüklü HD video formatlarına dönüştürme, böylece PS3, Apple TV, Xbox360 ve benzeri HD TV standartları ile uyum sağlama yeteneği;

Kare atlaması ya da ses kayması olmaksızın, düzgün senkronizasyon ile dönüştürme;

Özel cihazlar için özel ayar profilleri, örneğin Blackberry için özel Blackberry profili var böylece kullanıcı ayarları aramak zorunda kalmıyor!

Resim yakalama özelliği.

http://hotfile.com/dl/20121093/dbd44ce/Aunsoft_SWF_Converter_2.0.2.34.rar.html[/CODE]

[/center]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...