Jump to content

Windows 7 Yükleme Sorunu


sanlıturk

Recommended Posts

Windows 7 yi boottan kuracaksın.cd roma kurulum dvd sini tak,pc yi yeniden başlat.Açılırken otomatik cd romdan ayarlı ise 'cd den veya dvd den ön yüklemeyi başlatmak için bir tuşa basın' yazısı gelmesi gerekir.Bu yazıyı görünce bir kereye mahsus bir tuşa bas,gelecek komutlara göre hareket edeceksin.

Şayet cd romdan ön yükleme başlamadıysa,her pc bir birine uymaz,ekranda beyaz yazıları görür görmez sırayla f11 ve f12 yi dene,bunlarda da getiremezsen,yine pc açılırken del tuşuna bas biosa gir,adwenced den cd romu 1 numara olarak seç save exit ile çık ok bas.Otomatik olarak cd romdan başlaması gerekir,ön yükleme yazısını görünce bir tuşa bas kuruluma devam et.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...

Herkese selam. Benim sorunum windows 7 yüklerken en son aşamada bilgisayar donup kalıyor. Bir iki kez yarım yamalak yükleme gerçekleşti ama yine ha bire pc donup kalıyor. Pcnin özellikleri pentium d işlemci, asus ax550 ekran kartı ve 1 gb rem. donmanın nedenini bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim. Teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Umarım Herkesin yardım bulduğu bu güzel tnc camiasında bende yararlı bilgiye ulaşırım. Sorunum şu win 7 yi buradan indirdiğim ultimate olan yaklaşık 2.23Gb lik win7 yi indirdim.dvd ye kaydettim fakat bilgisayarı yeniden başlattığımda ilk cd/dvd yi seçmeme rağmen okuyamadan direkt pc açılıyor. PC açıkken setup yapmaya çalıstım. windows dosyaları genişletme aşamasında önyükleme işlemi %27 de takılıyor.Hata alıyorum önyüklemeye devam edemiyor şeklinde. LÜTFENN ACİLLL YARDIMM.... çıldırmak üzereyim....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...