Jump to content

Sürücüye Hafıza Eklemek


Recommended Posts

Arkadaşlar @-Wonderful- sistemini belirtmemiş. Bu yüzden verdiğiniz cevaplar @-Wonderful- sorun yaşamasına neden olabilir.

Partition Magic Vista veya Win7 de büyük ihtimal sorun yaşatan bir programdır. Yani Partition Magic eski bir program olduğü için ilgili sistemlere tam destek vermiyor.

Diğet taraftan Vista veyahut Win7 gibi sistemlerde Windows'un içindeki Disk yöntemi kullanılarak birleştirme veya bölme işlemleri sistemin izin verdiği kapasitede yapılabilmektedir.

Eğer illa bir partition programı kullanılacaksa, Acronis Disk Director veyahut Paragon Partition Manager'ın ilgili sisteme destek veren güncel sürümü kullanılmalıdır.

Tabi Windows üzerinden bu tarz programlar bazen sorun çıkartabiliyor. Tavsiyem sistemi bu programlar ile oluşturduğunuz CD/DVD ile başlatıp bölümleme işlemlemlerini yapmanızdır.

Diğer taraftan @-Wonderful- senin için gerekli programlarını D:\ sürücünede kurup sorunsuz kullanabilirsin. Biraz yer açmak için pagefile.sys veyahut Temp klasörü gibi fazla yer kaplayabilen dosya ve klasörleri D:\ sürücüne taşıyarakta kullanabilirsin... Vs.vs...

Kolay gelsin.....

Link to comment
Share on other sites

Acronis PartitionExper ile yapa bilirsin

diyelimki 40 gb bir harddiskiniz var ama sadece tek partition da kurulu c var yanlızca

ne yapacaz herşeyimizi başka harddiske aktarıp tekrardan windows kurup partitionları ayarlayıp, aktardığımız yedekleri tekrar mı yükleyecez....isteyen bu uzun yolu takip edebilir...120 lik bir diskin tek parçada ve 100 gb dolu olduğunu düşünecek olursak nasıl yapacağı ve ne kadar zaman kaybedeceğide ayrı bir olay...

bunların yerine

öyle bir program olsunki, windows ve programlar yüklüyken harddiskin partitionları istediğim gibi değiştireyim, hiç bir veri kaybolmasın, ve bunlar en fazla 10 dk sürsün...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...