Jump to content

Eset V4 Kırmaya Yardım Edecek Biri Aranıyor..


elmor

Recommended Posts

Birkaç gündür Eset Smart Security ile uğraşıyorum. Sadece birkaç reg kaydı ile güncellemeyi sorunsuz bir şekilde yapmayı başarabildim, ayrıca trial süresi sürekli 31 günde takılı kalıyor, yani dolaylı yönden normal bir şekilde kullanabiliyoruz, hiçbir problem çıkarmıyor..

WinINSTALL LE ile reg kayıtlarını pakete gömüyorum, paket gayet sorunsuz yükleniyor ve reg kayıtlarını ekliyor lakin, güncelle dediğim de eklediğim reg kayıtlarının üstüne programın kendi reg kayıtları işleniyor.

Çok iyi şekilde anlayabilmeniz açısından daha detaylı anlatayım;

- Orjinal paket kurulumundan sonra tüm reg kayıtları yazılmıyor sanırım. Güncelle dediğinizde bir dll yada exe dosyası regsrv ile sisteme kaydettiriliyor, bu esnada regedite güncelleme parametreleri yazılıyor, bu işlem bir defa yapılıyor, yani siz pakete reg kaydı girseniz bile kayıt işlemi kurulum sırasında değilde kurulumdan sonra olduğu için sizin eklediğiniz reg kayıtları bir işe yaramıyor. Bu kanıya da şuradan vardım, kurulumdan sonra bir kere güncelleme yaptırıyorum, dolayısı ile k.adı ve şifre istiyor, sonra sistemi güvenli modda açıp reg dosyasına tıklayıp kayıtları giriyorum, sonra sistemi normal şekilde açtığımda hiçbir işlem yapmadan güncellemeleri sorunsuz şekilde yapabiliyorum. Bana bu konuda yardım edebilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...