Jump to content

Pc Ile Laptop Arasında Dosya Paylaşmak İstiyorum


bilalozdemir

Recommended Posts

Arkadaşlar masaüstü bilgisayarım ile laptop arasında ağ kurmak ve dosya paylaşımı yapmak istiyorum.Masaüstü bilgisayarım ethernet kablosu ile airties rt-205 modemime bağlı ve tek ethernet portu var modemin,laptop ise wireless olarak internete bağlanıyor.Bu iki bilgisayar arasında dosya paylaşımını mümkün kılan bir ağ kurmak için ne yapmam lazım? Herhangi bir parça almadan veya modem değiştirmeden mümkün mü?Belki etki eder diye söyleyeyim, PC'de XP, laptop'da Vista yüklü.

Çok teşekkür ederim şimdiden.

Link to comment
Share on other sites

hm xp de hemde laptopda olan ag baglantı ısmı nın aynı olmasına dıkkat et .. ıkı sıde aynı olması gerekır .. atıyorum ev agı ıkısındede ev agı olması gerekır. yenıden af kur baslat vede dosyalara agda paylasım ver de detayları solememe gerek yok aslında ama gozden kacmaması ıcın. vede agı acarken dosya paylasımı yap de .. o zman olması gerekır .. bız bı modemden ıkı pc gorebılıoz paylasım aynı agdan oluyor.. saygılarımla...

ters bısı olursa elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısırım..

Link to comment
Share on other sites

ikisinn de ağ bağlantılarına bir bak görüyor mu ? görmüyorsa xp olanda ev ağı kur de..orda izlemen gerek seçenekler var. şöyle olması lazım adımlar: 11. hayır de ileri . 2. diğer de ve ileri. 3. henüz ağ bağlantım yok de ileri. sonra dosya ve yazıcı paylaşımını aç de.xp cd ister sonra.hayır çalıştırmama gerek yok de ve ileri yap yeniden başlat bilgisayarları.vista olanın ağ bağlantılarından 'gelişmiş ayarlarda' parola korumalı yönetimi devre dışı bırak de.ve en son ikisinin çalışma grubunu aynı yap ve yeniden başlat.dene bakalı m görecek mi sonucu yaz.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...