Darquest Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Merhaba . ghost spectre win 11 iso'su var elimde . güzel stabil birşeye benziyor daha doğrusu denemek istiyorum lakin ingilizceden nefret ediyorum. yükleyip dil paketi yaptıgımızda da herşey türkçe olmuyor haliyle . Bu iso dosyasının direkt dilini türkçe yapabilir miyiz ? Veya nasıl bir yol izlenebilir ghost spectre yi türkçe kullanabilmek için ? teşekkürler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSXX Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Hocam nasıl mümkün değil onun son sürümü 22621.2428 diye yayınlandı diye biliyorum aynı dil paketi indirilip imaj üzerinden dism komutlarıyla eklenebilir ama zaman alır Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSXX Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Hocam o konuda haklısın ama denediğimde uzun zaman önce win7 buildlerinde işe yaramıştı deneyip sonucu yazarım Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdnanGumus Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 türçe olunca tam performans kaybedecen ingilizceye devam et 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ts_burak Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 AdnanGumus, 2 saat önce yazdı: türçe olunca tam performans kaybedecen ingilizceye devam et nedenini söylerseniz eğer ne alaka şuan kullanmaktayım ve türkçe yağ gibi sistem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdnanGumus Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 ts_burak, 10 dakika önce yazdı: nedenini söylerseniz eğer ne alaka şuan kullanmaktayım ve türkçe yağ gibi sistem bazı ingilizce çalışmalarda karakter hatası yada windows ağırlaşıyor nedeni bu her cihazda bu durum olacak değil sende yoksa devam et 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darquest Posted November 15, 2023 Author Share Posted November 15, 2023 bensuslu11, 7 saat önce yazdı: Mümkün değil, boşuna uğraşma Anlaşıldı teşekkür ediyorum CROSSXX, 4 saat önce yazdı: Hocam o konuda haklısın ama denediğimde uzun zaman önce win7 buildlerinde işe yaramıştı deneyip sonucu yazarım seni bekliyor olacağım 4 gözle AdnanGumus, 3 saat önce yazdı: türçe olunca tam performans kaybedecen ingilizceye devam et o kadar güzel sisteme dil Bile ekleyemiyoruz ya yanarım ona yanarım . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 bensuslu11, 6 saat önce yazdı: Hocam bir çok bileşen silindiği için ekleyenemiyor. Denemesi bedava. Yapabiliyorsan eğer bizde faydalanalım. Bileşen silinmesi önemli değil. Manuel olarak kurulum sonrası sağlıklı bir şekilde yüklenebiliyor diye biliyorum. Bunun aksi bi durum olmadığı sürece, aynı yapıya ait dil dosyası bulunursa, dil entegre işlemi başarılı olur. Sizin dediğiniz bileşenler yüzünden eklenememesi durumu, format sonrası yüklenmesine de engeldir. Yıllar önce kurduğumda, format sonrası kuruluyordu, tr dil. Entegreyle aynı mantık. Aynı yapıyı bulursanız eğer. Darquest, 8 dakika önce yazdı: Anlaşıldı teşekkür ediyorum seni bekliyor olacağım 4 gözle o kadar güzel sisteme dil Bile ekleyemiyoruz ya yanarım ona yanarım . .... Darquest, 9 saat önce yazdı: Merhaba . ghost spectre win 11 iso'su var elimde . güzel stabil birşeye benziyor daha doğrusu denemek istiyorum lakin ingilizceden nefret ediyorum. yükleyip dil paketi yaptıgımızda da herşey türkçe olmuyor haliyle . Bu iso dosyasının direkt dilini türkçe yapabilir miyiz ? Veya nasıl bir yol izlenebilir ghost spectre yi türkçe kullanabilmek için ? teşekkürler Elinizdeki iso dosyasını upload edin buradan paylaşın bi bakayım. Windows 11 için tr dil bulursam entegre ederim sizin için. Burada konusunu da açarım belki. Ben anlamam öyle olmaz, mümkün değil gibi kelimeleri. :):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darquest Posted November 15, 2023 Author Share Posted November 15, 2023 (edited) va7eyla, 45 dakika önce yazdı: Bileşen silinmesi önemli değil. Manuel olarak kurulum sonrası sağlıklı bir şekilde yüklenebiliyor diye biliyorum. Bunun aksi bi durum olmadığı sürece, aynı yapıya ait dil dosyası bulunursa, dil entegre işlemi başarılı olur. Sizin dediğiniz bileşenler yüzünden eklenememesi durumu, format sonrası yüklenmesine de engeldir. Yıllar önce kurduğumda, format sonrası kuruluyordu, tr dil. Entegreyle aynı mantık. Aynı yapıyı bulursanız eğer. .... Elinizdeki iso dosyasını upload edin buradan paylaşın bi bakayım. Windows 11 için tr dil bulursam entegre ederim sizin için. Burada konusunu da açarım belki. Ben anlamam öyle olmaz, mümkün değil gibi kelimeleri. :):) Şöyle izah edeyim ben kurdum normal sistemi sıkıntı yok . windows üzerinden dil indirebildiğimiz sekmede güzelce indirdim TR yi orda da sıkıntı yok . Hepsi tamamiyle dönmüyordan kastım şu mesela denetim masası Yine ingilizce kalmıstı . oradan acılan menülerde ingilizce ee ne anladık tr ye çevirdiğimizi . Ben tamamiyle normal TR yüklemiş gibi istiyor idim . ilginize teşekkürler. Please register to see this content. pass : 23h2u2 va7eyla, 45 dakika önce yazdı: Bileşen silinmesi önemli değil. Manuel olarak kurulum sonrası sağlıklı bir şekilde yüklenebiliyor diye biliyorum. Bunun aksi bi durum olmadığı sürece, aynı yapıya ait dil dosyası bulunursa, dil entegre işlemi başarılı olur. Sizin dediğiniz bileşenler yüzünden eklenememesi durumu, format sonrası yüklenmesine de engeldir. Yıllar önce kurduğumda, format sonrası kuruluyordu, tr dil. Entegreyle aynı mantık. Aynı yapıyı bulursanız eğer. .... Elinizdeki iso dosyasını upload edin buradan paylaşın bi bakayım. Windows 11 için tr dil bulursam entegre ederim sizin için. Burada konusunu da açarım belki. Ben anlamam öyle olmaz, mümkün değil gibi kelimeleri. :):) Build: 22631.2506 Edited November 15, 2023 by Darquest link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Darquest, 4 dakika önce yazdı: Şöyle izah edeyim ben kurdum normal sistemi sıkıntı yok . windows üzerinden dil indirebildiğimiz sekmede güzelce indirdim TR yi orda da sıkıntı yok . Hepsi tamamiyle dönmüyordan kastım şu mesela denetim masası Yine ingilizce kalmıstı . oradan acılan menülerde ingilizce ee ne anladık tr ye çevirdiğimizi . Ben tamamiyle normal TR yüklemiş gibi istiyor idim . ilginize teşekkürler. Please register to see this content. Build: 22631.2506 Tamamdır, yakın zamanda dönüş sağlayacağım. Öncelikle tr dil dosyası bulmam lazım... İşlemler sonrasında başlayacak.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darquest Posted November 15, 2023 Author Share Posted November 15, 2023 va7eyla, 1 dakika önce yazdı: Tamamdır, yakın zamanda dönüş sağlayacağım. Öncelikle tr dil dosyası bulmam lazım... İşlemler sonrasında başlayacak.... hafızım eğer çözebilirsen windows 10 olanını da yapıyor bu ecnebi arkadaşlar onu da çevirirsen 2 sistem olur güzel olur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darquest Posted November 15, 2023 Author Share Posted November 15, 2023 bensuslu11, Şimdi yazdı: Dil eklemek o şekilde olmuyor, languge pack iso indirmek gerekiyor. Fırsatım olursa paylaşırım el birliğiyle çözecez inşallah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 bensuslu11, 2 dakika önce yazdı: Dil eklemek o şekilde olmuyor, languge pack iso indirmek gerekiyor. Fırsatım olursa paylaşırım Windows 7 den bildiğim kadarıyla .cab uzantılı dil dosyası var. Bulmam lazım. Onu bulunca entegre etmesi kolay... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 bensuslu11, Şimdi yazdı: 😆😆😆 Windows 10-11 de değişti dostum o yöntemler Yöntem değişitiyse de, bi' şekilde halledilir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Darquest, 16 dakika önce yazdı: Şöyle izah edeyim ben kurdum normal sistemi sıkıntı yok . windows üzerinden dil indirebildiğimiz sekmede güzelce indirdim TR yi orda da sıkıntı yok . Hepsi tamamiyle dönmüyordan kastım şu mesela denetim masası Yine ingilizce kalmıstı . oradan acılan menülerde ingilizce ee ne anladık tr ye çevirdiğimizi . Ben tamamiyle normal TR yüklemiş gibi istiyor idim . ilginize teşekkürler. Please register to see this content. Build: 22631.2506 Dostum bu sistemin bir parolası varmış, yazabilir misin? Nerden edindiysen orda yazıyordur.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darquest Posted November 15, 2023 Author Share Posted November 15, 2023 va7eyla, 1 dakika önce yazdı: Dostum bu sistemin bir parolası varmış, yazabilir misin? Nerden edindiysen orda yazıyordur.... 23h2u2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Darquest, 2 dakika önce yazdı: 23h2u2 Kurulum aşamasında hangisini kuruyordun. Ntlite ile onu açacağım sadece... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darquest Posted November 15, 2023 Author Share Posted November 15, 2023 va7eyla, 3 dakika önce yazdı: Kurulum aşamasında hangisini kuruyordun. Ntlite ile onu açacağım sadece... se without defender Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senkron2 Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Darquest, 10 saat önce yazdı: Merhaba . ghost spectre win 11 iso'su var elimde . güzel stabil birşeye benziyor daha doğrusu denemek istiyorum lakin ingilizceden nefret ediyorum. yükleyip dil paketi yaptıgımızda da herşey türkçe olmuyor haliyle . Bu iso dosyasının direkt dilini türkçe yapabilir miyiz ? Veya nasıl bir yol izlenebilir ghost spectre yi türkçe kullanabilmek için ? teşekkürler Bu paylaşımdaki sisteme kefilim bir denemeni tavsiye ederim. Ghost spectre yaklaşık 5 sene önce mining tool inject mevzuları dönüyordu. Bende beğendiğim bir sistemini paylaşmıştım bu forumda, yerli ve profesyonel hazırlanmış çalışmalar olunca, spectreye gerek kalmıyor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 bensuslu11, 17 dakika önce yazdı: En son Windows 10 türkçe ingilizce windows kalıbı yaptım, beni baya uğraştırdı Üstadım yanlışınız var. HiÇBİRŞEY DEĞİŞMEMİŞ. Sizin gönderdiğiniz iso dosyasında, bir sürü .cab dosyası var... İşimizi ya içlerinden birkaçı yada hepsi çözecek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darquest Posted November 15, 2023 Author Share Posted November 15, 2023 (edited) Senkron2, 19 dakika önce yazdı: Bu paylaşımdaki sisteme kefilim bir denemeni tavsiye ederim. Ghost spectre yaklaşık 5 sene önce mining tool inject mevzuları dönüyordu. Bende beğendiğim bir sistemini paylaşmıştım bu forumda, yerli ve profesyonel hazırlanmış çalışmalar olunca, spectreye gerek kalmıyor. spectrenin bi haltı yok aslında videolarına baktım birkaç fps kazancı var (nasıl var onu da anlamadım ama) . asıl sisteme çeken toolbox yapmış ya herşeyi içine koymuş hah işte o güzel Gerisi reg dosyalarıyla eklenilir çıkartılır aslında Edited November 15, 2023 by Darquest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 bensuslu11, 29 dakika önce yazdı: Please register to see this content. 23h2 dil paketi İçinden gerekli 4 adet .cab dosyasını aldım. Ntlite ile entegre işlemi başlatıyorum.... va7eyla, 1 dakika önce yazdı: İçinden gerekli 4 adet .cab dosyasını aldım. Ntlite ile entegre işlemi başlatıyorum.... Herhangi bir soruna rastlanmadı. entegre devam ediyor... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 bensuslu11, 2 dakika önce yazdı: Please register to see this content. buradaki yönteme göre yapmalısın Yöntem farketmez. Yaptım işte oluyor olmakta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senkron2 Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Darquest, 14 dakika önce yazdı: bi haltı yok aslında videolarına baktım birkaç fps kazancı var nasıl var onu da anlamadım ama . asıl çeken toolbox yapmış ya herşeyi içine koymuş hah işte o güzel Gerisi reg dosyalarıyla eklenilir çıkartılır aslında Dostum spectrenin sistemine bi haltı yok demek hakaret olur açıkçası, çok profesyonelce hazırlanmış scriptleri var lakin mevzu şu ki, güvenipte windows kullanırken mail adresine banka işlemleri gibi kişisel bilgilere erişmek hep bir tereddüt oluşturur kafanda. En azından kendini oldukça geliştirmiş bunu da bizlere faydalı hale getiren @shadesofdeath varken, temiz olduğuna emin olduğum editleri kullanırım. Kendim iso editlemeyi bıraktım açıkçası. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darquest Posted November 15, 2023 Author Share Posted November 15, 2023 Senkron2, 3 dakika önce yazdı: Dostum spectrenin sistemine bi haltı yok demek hakaret olur açıkçası, çok profesyonelce hazırlanmış scriptleri var lakin mevzu şu ki, güvenipte windows kullanırken mail adresine banka işlemleri gibi kişisel bilgilere erişmek hep bir tereddüt oluşturur kafanda. En azından kendini oldukça geliştirmiş bunu da bizlere faydalı hale getiren @shadesofdeath varken, temiz olduğuna emin olduğum editleri kullanırım. Kendim iso editlemeyi bıraktım açıkçası. saygım sonsuz ... @sk8er_boisen bizi yetim bıraktın sen tncxp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts