va7eyla Posted January 10 Share Posted January 10 Windows 10 indirme aracı ile, install.esd olarak Windows 10 iso dosyası oluşturulmuştur. Ve sürüm bilgisi güncellendiğini farkettim... Aracı kullanarak indirirseniz, format sonrası, aşağıdaki sürüm gelir karşınıza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted January 10 Author Share Posted January 10 (edited) va7eyla, Bir saat önce yazdı: Windows 10 indirme aracı ile, install.esd olarak Windows 10 iso dosyası oluşturulmuştur. Ve sürüm bilgisi güncellendiğini farkettim... Aracı kullanarak indirirseniz, format sonrası, aşağıdaki sürüm gelir karşınıza. Please register to see this content. Ve yeni bir güzel detay... Uygulamalar kısmından Edge Legacy'i kaldırmışlar... Bilmeyenler için şöyle söyleyeyim; varsayılan tarayıcılarda hem edge hem boş edge simgesi vardı. Artık boş edge simgesi olmayacak. Edited January 10 by va7eyla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TonTas27 Posted January 10 Share Posted January 10 Günaydın o dediğin dostum 23h2 2428 sonra oldu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted January 10 Author Share Posted January 10 TonTas27, 3 dakika önce yazdı: Günaydın o dediğin dostum 23h2 2428 sonra oldu Ben uzun süredir eski indirdiğim İso dosyasını kullanıyordum. Orijinal sitesindem aracı kullanarak indirdim. Sürüm bilgisi altta yazıyor işte. Fakat Windows 11 değil, Windows 10. Ve hala 22H2 olarak geçmekte windows 10 da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted January 10 Author Share Posted January 10 bensuslu11, 7 dakika önce yazdı: Bu özellik yeni değilki kardeşim Normalde önceden, aracı kullanarak indirdiğinde sürüm bilgisi 2965'ti şimdi 3803. Ben yeni keşfetmişim demekki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TonTas27 Posted January 10 Share Posted January 10 MediaCreationTool22H2 windows iso 3803 esd olarak indirdi belki Win10_22H2_Turkish_x64v2.iso yapısı 3803 olabilir yada media cretion win 11 her ay güncel verebilir 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted January 11 Author Share Posted January 11 TonTas27, 8 saat önce yazdı: MediaCreationTool22H2 windows iso 3803 esd olarak indirdi belki Win10_22H2_Turkish_x64v2.iso yapısı 3803 olabilir yada media cretion win 11 her ay güncel verebilir Ben de bundan bahsediyorum. Fakat forumdakilerin çoğu, siz dahil, yanlış anlamaya müsaitsiniz. Ama sonunda anlattığımı, gördünüz ve anladınız. Tebrikler ve teşekkürler... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts