Jump to content

Idm Ultracompare Pro 7.00.0.1013


Akozdem!R

Recommended Posts

IDM Ultracompare Pro 7.00.0.1013

t6xyyf.png

Dosya kıyaslama özelliğiyle, dosyalar içindeki farklı bölümleri kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Aynı dosyayı iki ayrı pencere içinde açıp, dosya içeriğini kolay bir şekilde kıyaslatabilirsiniz. Bu sayede dosyaların içinde bulunan farklı kısımları ortaya çıkartabilirsiniz. Dosya içeriklerini tek tek elle kontrol etmek biraz zordur. Eğer dosya içeriği genişse işiniz hepten zorlaşır. Program sayesinde işinizi kolay bir şekilde halledebilirsiniz. Kıyaslanan dosya içeriği farklı renklerde vurgulandığı için hedefe daha kolay bir şekilde erişebilirsiniz.

Dosyalar ve klasörler arasında ki farklılıkları izlemeye yarayan, kıyaslama ve birleştirme programıdır. Program sayesinde dosya, klasör, dizin, ZIP arşivler arasındaki farklılıkları tespit edebilirsiniz.

Programın klasör kıyaslama desteği sayesinde yerel ya da ağ sürücünüzde bulunan klasörleri de kıyaslayabilirsiniz. Program ayrıca yine aynı üreticinin ve UEStudio programıyla da bütünleşik çalışabilir. (Bunların etkin olabilmesi için bilgisayarınızda kurulu olması lazım)

Programcılar açısından da yazmış oldukları kodları ya da düzenledikleri çalışmayı daha kolay bir şekilde kıyaslayabilirler. Ayrıca değiştirmek istedikleri yerleri de daha hızlı bulabilirler.

Program sayesinde uzak dosyaları da kıyaslayabilirsiniz. Bir FTP/SFTP yoluyla dosyaları kıyaslayıp/birleştirip, daha sonra bu dosyaları geri yükleyebilirsiniz.

'Mode' bölümünden dosyaları text (metin), 3 pencerede metin, ikili (binary) ve klasör olarak açabilirsiniz.

http://www.mediafire.com/download.php?tgqzwhikm4b[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...