Jump to content

Ttnet 8mbit 16gb Kampanyayı Değiştirme


erdemexi

Recommended Posts

6 aylık bi indirim sonra 18 aylık bindirim. Santralleri güncelledikten sonra da 15gb 'yi bir bayt aştığın anda da 512 kbit kaplumbağa hızına düşeceksin. TeKelomun bir başka müşteri aldatma kampanyası.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşım sen bilirsin ama ben 1 mbps sınırsız dan geçiş yaptım 8mbps de kadar sınırsız işte 15 gb şartı ile ilk 3 gün 500 kb ile indirmeye başladım sonra kopmalar felan düşük hızda indirmeler kaç sefer aradım niye böle diye güncelleme felan yaptılar sonra kopma olayı çözüldü bu sefer de benim eski tarifemdeki hızı vermeye başladılar bu seferde onun için aradım hattınız bu hızı desteklemiyor dediler ne yaptıysam olmadı yani 3.5 lira bana girdi bence hiç kurcalama otur oturduğun yerde :D yoksa çok kazık atar sana ttnet allahtan bana şimdilik 3.5 lira girdi tabi sonradan ek bir ücret çıkmazsa ama yine sen bilirsin bu tarife geçipte çok memnun olan arkadaşlarda var yani kumar oynuyor gibisin zarı attın geldi geldi gelmedi olan sana oluyor neyse lafı daha fazla uzatmayayım sayglarımla kolay gelsin....

Link to comment
Share on other sites

Dedim ya, şimdi santrallerin hepsi aynı değil, kota takibine göre hız limitleyen santraller her yerde yaygın olmadığı için bir çok kişi oh ne güzel 15gb yi aşıyom hızım düşmüyo sevncinde. Santraleri o şekilde ayarladıklarında hızınız düşerse sonra ağlamayın, taahhüt vermeden kullanabilceğiniz o 8mblik paket varsa onu kullanın, 45lira 1 megabit limitsize verceğinize 8 megabit limitsize 49 lira verin santral hızınızı 512ye düşürünceye kadar. Şu an ben de kullanıyorum o 8 megabiti, buranın santrali güncel değil, daha geçen hafta deneme amaçlı full abandım, 40gb inmiş, hala tık yok, full hız abaninnggg :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...