Jump to content

İşletim Sistemini Değiştirmek


lontokyo

Recommended Posts

Herkese İyi Geceler Arkadaşlar Bir Sorum Olacaktı Sizlere:

Yeni Almış Oldugum Laptop'un İçerisinde Orjinal Olarak Yüklü Olan Windows Vista Home Premium x64 Olan İşletim Sistemimi Windows Seven'a Yükseltmek İstiyorum Lakin Bir Kaç Yerden Okudugum Haberlere Göre Orjinal Sistem Silinip Üzerine Yükleme Yapılırsa Eski Haline Dönmüyor Diye Çeşitli Kaynaklardan Okudum Elimdeki Laptop Hp Pavilion İçerisinde Recovery Bölümü Mevcut Şimdi Windows Seven'ı Yüklesem Bir Süre Sonra Vista'ya Dönmek İstediğimde Recovery'den Kaynaklanan Bie Sorunla Karşılaşırmayım?

Herkese Teşekkürler...( Şimdiden )

Link to comment
Share on other sites

recovery manager ile lejonun dedigi gibi firmadan aldıgın güne döndürebiliyorsun. şöyle birşeyde olabilir acronis ile imajını alırsın saklarsın sonra 7 yukler kullanırsın. ha sunu dusunuyorsan yanılıyorsun işletim sistemi değiştirdim diye garanti dışı kalır! hayır garanti dışı kalmaz istedigin sistemi programı kurabilirsin

Link to comment
Share on other sites

Merhaba

Çok sağlam bir yöntem olmasını istersen, yedeğini al daha sonra Win7 kurulumunu gerçekleştir.

Bu duruma göre en sağlam yöntem mevcut HDD'yi, bir USB HDD'ye aynalamaktır(clone). Veya yukarıda yazıldığı gibi yeni bir HDD alman, varsa başka bir HDD ona kurmaktır.

Aynalama(clone) işlemini Acronis programı ile gayet güzel bir şekilde yapabilirsin. Diğer çözümler ise, Ghost veya Paragon programlarını kullanarak yedeklemektir.

Bunu yükseltmede yapabilirsin ama uzun süren bir işlem olduğundan tavsiye edilmiyor.. Mümkünse HP Türkiye temsilciliğine telefon ederek durumu öğrenebilirsin..

Kolay gelsin..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...