Jump to content

Windows 7 Aero Sorunu...


fırtına06

Recommended Posts

Arkadaslar Sorun Gider Dedigım Zaman Böyle Yazı Cıkıyor...

Geçerli video kartı Windows Ekran Sürücüsü Modeli (WDDM) ile uyumlu bir sürücü ile Aero'yu destekleyebilir. WDDM uyumlu bir sürücü için bilgisayarınızın veya video kartınızın üreticisine başvurun.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşım ekran kartının ne olduğunu söylersen daha kolay yardımcı olabilirdik. Ama yinede ekran kartının üreticisine ait siteden en son sürücü yazılımını indirip kurmanı ve ardından aero peek arayüzünü aktif hale gerekirse manuel olarak getirmeye çalışmanı öneririm. Windows Update programı her ne kadar pekçok donanımı tanıyıp en uygun güncel driver sürümünü yüklüyor olsa da sistem henüz mevcut olan tüm donanımları harfiyen tanıyıp yüklemesini yapamıyor. Sorun büyük ölçü de budur diye tahmin ediyorum.

Çok küçükte olsa ram miktarının 1 gb altında olması yada işlemci hızının en düşük alt sınır olan 1 ghz den düşük olması da aynı sorunlara neden olabilir. Ancak pc bu özellikleri karşılıyor ve driver güncellemeside yapılmış ise yinede aero arayüzü sorunu devam etmesi durumunda akla işletim sisteminin starter vb gibi oem sürümlerden biri olabilieceği ihtimali gelmelidir. Sürümün ne olduğunu kontrol et. (saydam arayüzler ve masaüstü >>sağ tık = Kişiselleştir seçiminin olmaması gibi kısıtlamalar bulunur...) Soruna çözüm bulmuştur umarım... kolay gelsin

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...