Jump to content

Usb Diske Ghost Imajı Gömme


idi.com

Recommended Posts

Sayın üstat elimde 500 adet bilgisayar var ve cd romları yok işletim sistemi XP harici disk takarak birinin imajını ghost 10 ile aldım. imajı 2 adet dosya olarak çıkardı. (PC00001.GHS + PC.GHO) toplamda 3 Gb ben bu ghost imajlarını USB diskin içine atarak diğer cihazlara taktığımda otomatik kurmasını istiyorum nasıl yapabilirim.

yardımcı olabilirmisiniz. Simdiden tşk ederim.

Link to comment
Share on other sites

Hocam sorun suki bahsetmiş olduğum PC'ler LCD panel Pc bildiğimiz üzre cihazda Desktop ta olan herşey var sadece arkasında ve Slim sekilde fakat CD-Rom ve Disket yok. Daha önce bu cihazlara ghost ile imaj hazırlayan arkadaşlar işten ayrıldı. Ama nasıl yapmışlar ise ben sadece cihazın USB girişlerine klavye ve Flash diski taktığımda cihaz ghostu otomatik başlatıp kuruyor iş bitince MsDos ta C: de bekliyor reset atıp kurulu tamamlamış oluyordum. Benim istediğimde aynı bu gerekli linkleri gönderirseniz çok sevinecem...

Fakat benim yaptığım cihaza harici USB CD-Rom takıyor CD den ghostu açıyor, Flash diskteki imajın yerini gösteriyor öyle başlatıyorum. Buda zahmetli oluyor.

Google amcada çok aradım fakat konu ile ilgili hiç birşey bulamadım.:(

Ama su varki cihazları her biri farklı il ve lokasyonlarda ve network üzerinden çalışıyorlar burada sizin dediklerinizden şunuda yapabiliriz. Networktan hepsine imaj atabiliriz. Süper TNC ye bayılıyorum Sağol TNC üyeleri ve yöneticileri...:yahoo:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...