Jump to content

Autoplay Media Studio V8 Sonunda Çıkacak


spydevil

Recommended Posts

valla benim için farketmez v6 v7 v8 :rolleyes2: ; zaten v8in yerleşmesi biraz zaman alacak eski versiyonlarda çalışan pluginler v8de çalışmıcakmış yeni lua modulu yüzünden + daha betanın resimlerini dahi göremedik .. :closedeyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

sonunda yayınladılar :clapping:

buyrun link;

http://www.indigorose.com/forums/threads/29623-Download-the-AutoPlay-Media-Studio-Beta-Release-8.0.0.16?p=155112#post155112[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

evet 30günlük +beta sorunlarda olabilir ama en geç 1-2haftaya crack çıkar gibime geliyor o aradada zaten programı kurcalamayla geçer, ben indirdim baktım çok güzel değişiklikler var görünüm açısındanda baya bi iyi olmuş tebrik ettim valla :rolleyes2: ee 1.5sene bekledik olsun o kadar :whistle:

Link to comment
Share on other sites

Programı kurdum çok olmasada inceledim.Görsel olarak güsel pdf koymuşlar ama quick time ve adobe readerin pcye kurulması gerekiyor.Ayrıca checkbox,label vb. hepsi aynı araç çubuğunda olması çok mantıklı olmuş.Açılışta dikkatimi çeken fazla template yok.

xbutton normaldeki WinButton gibi değilmi farklı bir özelliği varmı tam bakmadım benim gördüğüm temasını değiştirebiliyoruz Office felan seçenekler var xbuttona ait seçeneklerde.

Genel olarak güsel olmuş yeni beta sürümü.

Link to comment
Share on other sites

Ekleyiverseniz bir zahmet :)

Torrent ağlarına düşmüş galiba crack. Ama internetim kesik olmasa indirip denicem. Gerçekmi gerçek değilmi çünkü çoğunluk indiren kitle crack lerin çalıştığı yönde yorum yapıyor.

Düzenleme > Kintaro dediğim gibi crackler hakkında kesin bir düşünceye sahip değilim. internetim gelirse indirip denemek istiyorum. Ama bende düşmediği kanatin de olduğumu sölemeliyim.

Link to comment
Share on other sites

Düştüğünü sanmıyorum. Crackerlarin beta sürümü için bu kadar acele edeceğinide sanmıyorum. Torrent sitelerine baktım yok ayrıca buraya girecek kadar internetin varsa torrent linkini verebilirdin...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...