Jump to content

Mediachance Photo Brush 5.25


xekeru

Recommended Posts

2dihfrc.jpg


Photo-Brush 5, resimlerinizi düzenleyebileceginiz yetenekli ve özelliklerle donatilmis bir yazilim.


fz98ut.jpg


29kwcx1.jpg



Dogal ve artistik medya boyama, resim rötuslama, fotograf gelistirici ve resim gezgini olarak 4 temel yapiya sahip program Windows’un bütün sürümleriyle çalisabiliyor.Zengin araç ve efektleriyle fotograflarinizi düzenlerken ihtiyaciniz olan herseyi bulabileceginiz bu program diger fotograf düzenleme araçlarina yeni bir alternatif olarak parliyor. Isik ekleme, tonlama, keskinlestirme vb. daha birçok seçenekle resimlerinizi bastan yaratmak istiyorsaniz bu resim düzenleme araci sizin için hazir durumda.
Programin bünyesinde bulunan birkaç benzersiz efektte sizleri bu programi seçme konusunda ikna edebilir.Resim isleme konusunda komple bir çözüm sunan program, çok genis düzenleme seçeneklerine ek olarak kirmizi göz sorunu, renk bozuklugu ve pürüzler gibi klasik resim sorunlarini çözüyor ve fotograflari tarayicidan alabiliyor.Pek çok filtreyi istediginiz uygulma oranlarda önizlemeli olarak uygulayabiliyorsunuz.
Siradan firçalamaya ek olarak hazir bazi firçalama teknikleriyle daha iyi çalismalar ortaya çikabiliyor. Çalisma mantigi tamamen olmasa da digerlerinden biraz farkli.Ayrica çok az resim editörü tarafindan desteklenen EXIF bilgi sistemide Photo-Brush ile elinizin altinda.Resim islemeyi farkli yöntemlerle yapmak ve basarili çözüm isteyenler için ideal


:download1:


Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...