Jump to content

Çok fonksiyonlu renkli yazıcı dönemi


trendmark

Recommended Posts

Çok fonksiyonlu renkli yazıcı dönemi

2641351.jpg

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, ev ve küçük ofislere uygun alım ve kullanım maliyetleri ile yeni ürünler sunmaya devam ediyor. İki farklı modelle piyasaya sunulan Phaser 6110 MFP/S’da sadece fotokopi, yazıcı, tarayıcı özellikleri bulunurken, Phaser 6110 MFP/X modelinde ise yazıcı, fotokopi, tarayıcı ve faks özellikleri bulunuyor.

Xerox Phaser 6110 MFP, dakikada 16 sayfa siyah-beyaz, 4 sayfa renkli baskı hızında. İlk çıktı alma süresi siyah-beyaz baskı için 14 saniye, renkli baskı için 26 saniye olan Phaser 6110 MFP, 2400 x 600 dpi yüksek baskı çözünürlüğünde kaliteli renkli baskı almayı sağlıyor. Ayrıca tasarımıyla piyasanın en küçük renkli lazer tabanlı çok fonksiyonlu ofis ürünü olan Phaser 6110 MFP, dakikada 45 siyah beyaz, 43 renkli görüntü tarayabiliyor.

Ağırlığı 60 ile 163 gram arasındaki kağıtlara ve 128 MB’lık belleği ile zarf, etiket, asetat, broşür gibi farklı tipteki dokümanlara baskı yapabiliyor. Tek bir iş için 50 sayfalık otomatik doküman besleyici kapasitesine sahip Phaser 6110 MFP’nin aylık baskı hacmi 24 bin sayfayı geçiyor. Toner tasarruf modu, “N-up” baskı (tek sayfaya çoklu baskı), çift taraflı baskı gibi özelliklere sahip Phaser 6110 MFP, baskı maliyetlerini azaltıp ofislerdeki verimliliği de artırıyor.

“ID Card Copy” özelliğini bulunduran Xerox Phaser 6110 MFP ile kimlik kartı, sürücü ehliyeti, sigorta kartı gibi dokümanların tek bir seferde önlü arkalı fotokopisi alınabiliyor. Ayrıca, “Nuance PaperPort” yazılımı ile taranan kağıt dokümanlar, elektronik ortama “PDF” “JPEG”, “TIFF” gibi dosya formatlarına çevrilerek başka bilgisayarlara, e-posta olarak gönderilebiliyor veya istenirse doğrudan makine üzerinden taşınabilir belleğe aktarılabiliyor. Ürünle beraber sunulan “PictBridge” yazılımı sayesinde de kullanıcılar, bilgisayara bağlanmadan PictBridge uyumlu kameralı telefon veya dijital kamera gibi cihazlardan istedikleri görselleri basabiliyor.

Hem PC hem de Macintosh ortamında çalışabilen USB 2.0, paralel ve opsiyonel Ethernet bağlantısını destekleyen Xerox Phaser 6110 MFP, 757 Dolar + KDV’den başlayan fiyatlarla Xerox’un ofis baskı sistemleri grubu distribütörleri Albim, Arena, Datagate, Multimedya aracılığı ile 2 yıl Xerox garantisi ile kullanıcılara sunuluyor.

hürriyet

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...