Jump to content

Türkiye Panasonic 3d Teknolojisiyle Boyut Atlıyor!


muselmansuffe

Recommended Posts

243kq51.jpg

Panasonic, VIERA NeoPDP Full HD 3D TV VT20, Blu-ray oynatıcı ve iki adet 3D film ve yine iki adet 3D gözlükten oluşan kapsamlı ürün paketiyle evde sinema keyfini benzersiz bir deneyime dönüştürüyor. Teknoloji devi ayrıca, insan boyunu aşan 103 inçlik 3D televizyonuyla da Capacity ve Cevahir’de gövde gösterisi yapıyor.

3D görüntü teknolojilerinde devrim yaratan Panasonic, VIERA NeoPDP Full HD 3D TV VT20 televizyon serisiyle 3D sektörüne damgasını vuruyor. Serinin, üç boyut dünyasına ağırlığını koyan 103 inçlik dev modeli 8 Nisan – 4 Mayıs tarihleri arasında Capacity'de ve 6 Mayıs-12 Mayıs tarihleri arasında Cevahir'de sergileniyor. Türkiye’nin 3D heyecanında yeni bir dalga yaratan Panasonic, VIERA NeoPDP Full HD 3D TV’nin 50 ve 65 inçlik modellerini mayıs ayında Türkiye pazarında satışa sunuyor.

3D’nin sınırlarını zorlayan hamleler bununla da bitmiyor. Üç boyut heyecanını kendi evinin rahatlığında deneyimlemek isteyenler, Panasonic’in VIERA NeoPDP Full HD 3D TV VT20 serisinden 50 inç televizyon, DMP-BDT300 3D Blu-ray oynatıcı ve iki adet film ve yine iki adet 3D gözlükten oluşan kapsamlı özel ürün paketiyle boyut atlıyor.

Panasonic Elektronik Satış A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Shigeo Suzuki, Panasonic’in 3D hamlesiyle ilgili olarak şu yorumu paylaşıyor: “Panasonic olarak uçtan uca çözümlerimizle 3D alanına sürekli katkıda bulunuyoruz. 3D formatında içeriğin çoğalıp yaygınlaşması için Hollywood Laboratuarlarımızda kapsamlı projeler yürütmenin yanı sıra 2010 Vancouver Kış Olimpiyat Oyunları’nın 3D çekimleri ve 2010 Fransa Açık Tenis Turnuvası’nın 3D yayınlanması gibi çalışmalarla değer yaratıyoruz. Küresel başarılarımızı Türkiye ile de paylaşmaktan mutluluk ve heyecan duyuyoruz.”

Üçüncü boyuta açılan pencere: Panasonic VIERA NeoPDP Full HD 3D TV VT20

Panasonic VIERA NeoPDP Full HD 3D TV VT20, 3D’nin yanı sıra iki boyutlu görüntülerde de mükemmelliği yakalıyor. Hem 2D hem de 3D görüntülerde üstün performansı çekici fonksiyonlarla birleştiren, metalik tasarımlı Panasonic VIERA NeoPDP Full HD 3D TV VT20, ultra-modern ince gövdeye sığdırılmış ileri teknoloji ile dikkat çekiyor. 600 Herz Sub-field Drive Intelligent Frame Creation Pro, 1080 satırlık hareketli görüntü çözünürlüğü ve Infinite Black Pro (5.000.000:1’in üzerinde doğal kontrast) özellikleri sayesinde izleyiciye eşsiz bir görsel şölen yaşatıyor.

Panasonic’ten 3D’ye özel ürün paketi!

Panasonic Full HD 3D teknolojisiyle başlayan heyecan Panasonic’in 3D ürün paketiyle büyüyor. Panasonic, 50 inçlik 3D harikası Panasonic VIERA NeoPDP Full HD 3D TV VT20’yi, alanında çığır açan Full HD 3D Blu-Ray oynatıcı DMP-BDT300’ü ve 3D formatında benzersiz bir keyif sunan Ice Age ve Coraline filmlerini iki adet 3D gözlükle birlikte izleyiciye tek bir pakette sunarak yeni 3D teknolojisine adapte olmak isteyenlerin evde sinema keyfini tamamlıyor.

Panasonic’in 3D keyfini evlere taşıyan ürün kombinasyonu,(Panasonic’in VIERA NeoPDP Full HD 3D TV VT20 serisinden 50 inç televizyon, DMP-BDT300 3D Blu-ray oynatıcı ve iki adet film ve yine iki adet 3D gözlükten oluşan kapsamlı özel ürün paketi) mayıs ayında KDV dahil 7.999 TL tavsiye edilen satış fiyatı ile tüketicinin beğenisine sunulacak.

Ayrıntılı bilgi edinmek için www.panasonic.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

Kaynak: donanimhaber.com

Link to comment
Share on other sites

Kim bilir kaçbin dolar dır bu cihaz bence bu 3d olayı fazla tutmucak cunku ben zannetmıyorumkı ınsanlar evınde tv ızlerken 3d gozkukle dolaşsın :D Türk halkı bu 3d gozluk olayını pek anlamadı

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...