Jump to content

Command And Conquer 4


Recommended Posts

Command and conquer 4 oyununu aldım, kurdum her bölüm sonunda diğer bölüme geçmeden internet bağlantı adı ve şifresi istiyor. Yani ya isim ve şifre yazıp login diyecem(ki şifre falan yok) yada exite basıp oyundan çıkacağım. Başka seçenek vermiyor.

DVD leri aldığım yere ******ürdüm durumu anlattım ve kurulum sırasında hata yaptığımı bugüne kadar yaklaşık 30 tane sattıklarını ve ilk defa böyle bir durumla karşılaştıklarını söylediler. Bende oyunu yeniden kurdum ve aynı şeyle tekrar karşılaştım.

Yeniden dvd leri aldığım yere ******ürdüm ve bu sefer ordaki pc ye kurulum yaptılar. Birinci bölümü bitirdim ve oyun internet hesabı istemeden ikinci bölüme geçti. Ben tekrar kendi pc me oyunu onların kurduğu gibi yeniden kurdum ve aynı sorunla tekrar karşılaştım.

Tabi ki olayın benim pc de olduğu anlaşıldı. Ama ne olduğu anlaşılamadı ve oyunu satanlarda durum hakkında bir çözüm sunamadılar.

Oyunun klasörünün bulunduğu yerde, Prog.Files/Elect.Art./ altında Crysis 1 ve 2 de yüklü onun dışında başka oyunlarda var ama nereden nasıl etkilendiğini ve neden hesap istediğini bir türlü çözemedik.

Çözüm için yardımcı olursanız sevinirim.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...