Jump to content

criptonit

Üye
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

525 profile views

criptonit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Cevap için teşekkürler. Birde nasıl yüklendiğini anlatırsan seviniriz. Yani update, online kayıt falan. Teşekkürler.
  2. Ya arkadaşım nasıl yükledin acaba bizede bir öğretsende bizde oynasak. Zira Autoran.exe çalışıyor. Install deyince internet bağlantısı istiyor. Internet olmayan bir yerde yükleyemeyecekmiyiz. Durumu bilen arkadaşlar bir yardım etseler seviniriz. Şimdiden teşekkürler.
  3. amd_turkey arkadaş tekrar teşekkürler,ama Supreme commander dosyaları eksik olabilirmi acaba.Çünkü Extract yapıyor son anda sistem istenilen dosyayı bulamıyor diye mesaj veriyor ve açtığı dosyaları tekrar siliyor. Anlayamadığım bir durum var. Yardımcı olursan sevinirim. Teşekkürler.
  4. Eline sağlık güzel çalışma, ama bazılarında çok yavaş indiriyor (Supreme Commander- 5-6 saat gibi) daha hızlı bir yöntemi varsa bildirirsen sevinirim. Sıkıştırma tekniğine gelince UHARC sıkıştırma hakkında biraz bilgi edinirse arkadaşlar sanırım durum daha anlaşılır olur. Teşekkürler.
  5. elinize sağlık güzel programa benziyor ama , bu programı yükler yüklemez neredeyse pc deki bütün gördüğü uzantıların hepsini bir çeşit kilitledi. sistem geri yükleme ile pc yi kurtardım. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.
  6. elinize sağlık,teşekkürler. ama C@NgO arkadaşın verdiği link ölmüş bir el atıverirseniz seviniriz.şimdiden teşekkürler.
  7. bu cümleyi gözleri kapalı yazabilirim, hatta kulaklar kapalı bile yazabilirim.Çünkü F klayve ve 10 parmak yazıyorum. hehehehe
×
×
  • Create New...