Jump to content

Radyo Dinleyebileceğimiz Programlar


Recommended Posts

Arkadaşlar

Türkiye'deki bütün radyoları dinleyebileceğim exa radyo benzeri programlar arıyorum

Exa dan başka alternatif radyo programları var mı?

Link yada program adı verebilir misiniz?

Bu arada konuyu yanlış yere açmamışımdır umarım..

Yanlış ise taşınmasını rica ediyorum

Saygılarımla...

Link to comment
Share on other sites

OR

Radiotracker Platinum v6.2.9000.0

q4zhqbfr34s76eojphgx.jpg

Radiotracker Platinum entegre müzik veritabanında 80.000 'in üzerinde sanatçı ve müzik listelerini sağlar. Basitçe gelin tıklayın ve İstek Listenize favori sanatçıları ve başlıklar ekleyin. Radiotracker herhangi birinde 18.000 üzerinde seyretti internet radyo istasyonları dünya çapında oynanan olarak MP3 formatında olan en kısa sürede seçtiğiniz müzik dinlemeyi sağlıyor. Hatta en sık daha verimli geleceğe arama yapmak için favori sanatçıları oyun istasyonu bulur. Ve Radiotracker dahili Player, size radyo istasyonları internet, dinleyebilirsiniz MP3 müzik çalabilir, CD'ye ve herhangi bir MP3 çalar veya Apple iPod-ID3 etiketleri ve albüm kapakları ile birlikte MP3 müzik senkronize!

Özellikler

Radiotracker: Internet Radio Recorder Deluxe

Düşünün: Noel ve doğum birlikte aynı gün! Radiotracker ile, her gün ücretsiz sınırsız MP3 müzik hediye almak ve yasal. Radiotracker özgür, state-of-the-art müzik kayıtları / MP3 parça başına s 320kBit için kalite seviyeleri kadar övünme ile günün her saati size sunmak için hazır stand İki inanılmaz kolay kullanımlı sürümleri. Radiotracker Premium otomatik olarak 24 saat içinde internet radyo istasyonlarını istediğiniz müzik kayıt free MP3 müzik parçalarını binlerce indirir. Herkes bunu yapabiliyor! Sadece istediğiniz müzik türü ve Başlat düğmesini tıklatın seçeneğini seçin! Radiotracker Platinum hatta daha fazlasını da yapabilir:

MP3 Arama Motoru İstek Listesi Fonksiyonlu

Radiotracker Platinum entegre müzik veritabanında 80.000 'in üzerinde sanatçı ve müzik listelerini sağlar. Basitçe gelin tıklayın ve İstek Listenize favori sanatçıları ve başlıklar ekleyin. Radiotracker herhangi birinde 14.000 üzerinde seyretti internet radyo istasyonları dünya çapında oynanan olarak MP3 formatında olan en kısa sürede seçtiğiniz müzik dinlemeyi sağlıyor. Hatta en sık daha verimli geleceğe arama yapmak için favori sanatçıları oyun istasyonu bulur. Ve Radiotracker dahili Player, size radyo istasyonları internet, dinleyebilirsiniz MP3 müzik çalabilir, CD'ye ve herhangi bir MP3 çalar veya Apple ile MP3 müzik senkronize ID3 etiketleri ve albüm kapakları ile birlikte iPod!

Radiotracker Platinum hakkında daha fazla bilgi

Radiotracker Platinum: Tavizsiz Müzik Tutkunları İçin

Microsoft Windows için Radiotracker Platinum, düz oranlı MP3 müzik, süper verimli İstek Listesi fonksiyonu, ücretsiz, güncelleştirilebilir müzik database, ücretsiz getiren yerleşik bir internet radyosu yayıncılar 14.000 listeleri, 77 müzik türleri erişim üzerinde içeren dizinde, Çoklu paralel internet radyo istasyonları, favori ve kara listeye istasyonları, otomatik yönetim sınırsız sayıda kesilmiş akarsu, ses normalleştirme ve geçiş solan fonksiyonlar, bir ID3 etiketi arama ajan ve editörü, otomatik albüm kapağı ve şarkı sözü ararken, bir zil sesi jeneratörü ve bir yerleşik Player sizin sevdiğiniz istasyonları dinlemek müzik çalmak, CD'ye ve MP3 çalarlar, Apple iPod ve diğer mobil cihazlar ile müzik senkronize etmenizi sağlar.

Radiotracker Premium: Sizin Git-Dünya Flat-Rate içine Müzik Anasayfa

Radiotracker Premium Microsoft Windows için getiren bir dahili internet radyo yayın 14.000 listeleri, 77 müzik türleri, çoklu paralel internet radyo yayın, favori ve kara listeye istasyonları, otomatik yönetim sınırsız sayıda kesilmiş, hacim akış erişim üzerinde içeren dizinde normalleştirme ve geçiş solan fonksiyonlar, bir ID3 etiketi arama ajan ve editörü, otomatik albüm kapağı ve şarkı sözü arama, dahili Player favori istasyonları, dinle müzik çalabilir, CD'ye ve MP3 çalarlar, Apple iPod ile müzik senkronize etmenizi sağlar ve diğer mobil cihazlar.

Anasayfa:

Please register to see this content.

Download Full

http://hoteldownload.mihanblog.com/post/7486[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...