Jump to content

Windows 7( Ultimate ) Kulaklık Sorunu.


emre_toy

Recommended Posts

Merhaba arkadaslar. arkadaslarımınz istegi uzerıne windows7 yi denemeye karar verdım fakat bilgisayarıma kurdugumda Kulaklıktan ses gelmıyordu ? hoparlorden ses gelmeme gibi bir sorun yok On panel Arka panel jack larda aktif oldugu halde ses gelmiyor . Ses kartının Win7 uyumlusunu ındırdım kurdum sorun yıne aynı ?

aceba Yardımcı olabilecek bir arkadas varmı ? Sımdıden tşkler yardımlarınız icin.

Link to comment
Share on other sites

realtek de ses denetimlerie girmen gerekiyor dostum aynı sorun bende de wardı realtek veya ses kartın her ne marka ise bilgisayarın sağ alt köşesine gelen ses kartının simgesine tıklayıp varsayılan olarak sesi vereceğin cihazı seçmelisin. win 7 de tek ses sıkıntısı şu: ses tek kanaldan işliyor. Eğer sesi klaklığa verirsen hoparlör hoparlöre verirsen kulaklık sessiz kalıyor. Buda seni biraz ilk başta sıkıntıya sokabilir.. :)

Link to comment
Share on other sites

Arkadaslar dedıklerınızın neredeyse tamamını hatta dahafazlasını yaptim. Realtek sitesınden Driverı guncelledım sag alt sımgeden kulaklıgı secıyorum ses cıkıs panelınden yok ses :S tekrar hoparloru aktif ettıgmde calıyor. bu soruna nasılbir cozum bulabılirız :S

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...