Jump to content

Modem,switch Ve İnternet Sorunu


Mephistos

Recommended Posts

Arkadaşlar internet kafede inanılmaz bir sorun ile karşı karşıyayım, bir ay olmasına rağmen sorunu çözebilmiş değilim.

Bundan 1 ay önce tarife değişikliği yaparak 8mbs olan hızımı 32mbit vdsl e geçirdim ttnet exper ewm-04 vdsl modem hediye ettiler. Vdsl'e geçtiğim günden beri internet belirli aralıklarla gidip gelmekte msn den düşmeler yaşanmakta,online oyunlardaki lag inanılmaz derecede fazla.

kafede 32 adet pc bulunmakta tüm kafeyi iki kere formatladım virüs taramasından geçirdim sonuç yine aynı bağlantı sürekli kopuyor.

8mbit adsl kullanırken bağlantım bu kadar kötü değildi,defalarca arıza kaydı verdim, telekomdan geldiler hiç bir sorun yok diyip gidiyorlar. Ana merkezi arıyorum durumu anlatıyorum bizdeki sinyallerde bir sorun yok 9 saat 33 dakikadır bağlısınız diyolar ama kafede yine belirli aralıklarla net gidip geliyor. 100 metre ileride ki kafede böyle bir sorun yok.

kullandığım switch edimax 32port es-3132rl 10/100mbs

vdsl modem exper evm-04

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Link to comment
Share on other sites

arkadasım modemı tek pc ye baglayıp denedıgınde kopma olmuyorsa swıch ı degıstır yıne aynı problem oluyorsa 32 pc war demıssın 5 e bolerek hatları denemen lazım ya kablolarda yada pc nın bırınde vırus yada ag kartı arızalıysa ondan dolayı yapar ben teknık servıscıyım bugune kadar yuzlerce ınternet cafe kurdum aynı sorunla cok karsılastım 5 er 5 er dene hatları ınternetteyken pclerın bırınde mutlaka sorun wardır yada swıch de

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...