Jump to content

Tom Clancy's - Splinter Cel/james.camerons.avatar.


Recommended Posts

İşyerindenki Pc'de XP yüklü ve Jdownloader ile bu oyunu indirdim. Rar'dan sorunsuz çıkarttım. İşyerindeki Winrar proğramının 64 bitlik olanını evdeki Win7 Home Pro yüklü laptopada yüklememe rağmen, evde oynunu rardan çıkartırken crc hatası verdi. İşyerinde çıkardığım iso dosyasını kurmaya çalıştığımda da bazı dosyaların bozuk olduğu hatasını verdi.

Dedimki olabilir, belki indirirken bozuk indirmişimdir. Bu sefer de "Splinter Cell - Conviction" linklerini indirdim. Yine sorunsuz çıkarttım, ama evde aynı sorunlarla yine karşılaştım. Winrar proğramını kaldırıp yeniden yükledim, olmadı. Winrar'da onarma yaptırdım, olmadı. Winrar versiyonunu ve bitini değiştirdim yine olmadı.

Sorun neredeyse yardımcı olursanız, sevinirim.

...................

Aynı hatayı James.Camerons.Avatar.The.Game-RELOADED oyununu yüklerkende yaptı. Bir şekilde cab uzantılı dosyaları okuyamıyor, diye düşünürken , LEGENDARY oyununda da cab uzantılı dosyalar vardı ve bu oyunu kurdu.

Cab uzantılı dosyaları arşivden çıkar dediğimde de işyerinde bile hata veriyor. Bu gün James.Camerons.Avatar.The.Game-RELOADED oyununu işyerindeki PC ye sorunsuz kurdu.

Durumu biraz araştırdım ve ram lerden olabileceğini söylediler. James.Camerons.Avatar.The.Game-RELOADED oyununu Vista 32 bit yüklü bir pc de denedim onda da crc hatasını verdi.

Durum hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirlerse seviniriz.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...