Jump to content

Yahoo-Facebook'tan Dev Ortaklık!


muselmansuffe

Recommended Posts

Yahoo-Facebook'tan Dev Ortaklık!

Google'ı yenmek için Microsoft ile ortaklık yapan Yahoo, şimdi de yanına ünlü sosyal ağ sitesi Facebook'u çekti.

402.jpg

Yahoo kullanıcılarının, Facebook kullanımı sırasında, Microsoft Windows işletim sistemi altındaki serbestliği artıyor: Üstelik kullanıcılar yepyeni özellikler donanıyor. Artık hem Yahoo, hem de Facebook severler diledikleri işlemi diledikleri anda yapabilecekler.

Facebook kullanıcıları, arayüzde beliren e-posta simgesi sayesinde kolayca Yahoo e-posta sunucusuna bağalanabilecek. Üstelik, Yahoo e-posta sunucularında bulunan mesajlar, fotoğraflar ve diğer öğeler, birkaç saniye içerisinde Facebook'a aktarılabilecek. Bunun tersi Facebook kullanıcıları içinde geçerli olacak ve istenen aktarım mümkün kılınacak. Öğe paylaşımı, hızlı sunu ilişkisi ile iki dev de gün geçtikçe yüyüyecek.


Kaynak: shiftdelete
Link to comment
Share on other sites

google'ı kolay kolay alt edemezler.hatta imkansız gibi bir şey.bilgisayarda kullanılar olmazsa olmaz birkaç ayar vardır.yani kişisel ayarlar.insanlar o ayarlar olmadan rahat kullanamazlar bilgisayarı.internet ana sayfasının google olması da bunların içinde.bilgisayardan pek anlamayan insanlar bile açılış sayfasını google olmasını istiyor çünkü her şeyin cevabı orda.internete giriş sayfasını değiştirmeyi bilmeyen birçok kişiyle karşılaştım.internet giriş sayfasını google yapmamı istediler.bunlar küçük örnek.yahoo,bing,ask com gibi siteleri de denedim ama hiçbirinden google'dan aldığım zevki almadım.google'a ne sorsam cevabı var. f harfine basınca facebook gibi muhtemel kelimeleri falan çıkarması insanlara kolaylık sağlıyor.daha iyisinin bu saatten sonra çıkacağını sanmıyorum ancak yüzde 1 gibi bir kullanıcısını kendisine çekebilir yahoo başka da etkisi olmaz diye düşünüyorum.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...