Jump to content

Modem Isp Firmware Dönüşümü


oguzca

Recommended Posts

Arkadaşlar selam öncelikle hepinize.

Benim sorunum şöyle. Daha önce Smile ADSL üyeliğinde verilen Airties RT-205 marka modemim var. Bu modemi TTNET bağlantımda kullanmak istiyorum fakat kullanamıyorum. Neden derseniz modem arayüzünde kullanıcı adı ve şifre girilen kısımda sadece kullanıcıadı@smileadsl şeklinde giriş yapılabiliyor kullanıcıadı@ttnet şeklinde giriş yapılamıyor. Smile kendi kampanyasından verdiği için ttnet girişine izin vermiyor sanırım sadece smile kullanıcı adı girilebiliyor.

Bu sorunu nasıl çözebilirim? Smile ADSL nin verdiği modemi TTNET te kullanamazmıyım ?

Airties sitesinden bu modemin TTNET firmwareini indirip yüklemeyi denedim fakat yükleme sayfasında %0 dan ilerlemiyo bi türlü. dakikalarca beklememe rağmen %0 da kalıyo. ingilizce standart firmware indirip denedim belki TTNET in firmwarini kabul etmiyodur diye ama oda aynı sonucu verdi. firmwari bilgisayardan seçiyorum ve güncelle butonuna basıyorum lütfen bekleyiniz yazısı çıkıyo ve yükleme % sini gösteren bar bir türlü ilerlemiyo 10-15 dk beklememe rağmen % 0 dan ilerlemedi öyle kalıyo her seferinde. bu sıradada modemin ışıklarında yanmalar sönmeler oluyo ve en son hepsi yanık bi şekilde kalıyo ve dakkalarca beklememe rağmen ışıklar yanık kalıyo ve % 0 dan ilerlemiyo.

bu sorunla ilgili çözüm önerisi sunabilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler...

Link to comment
Share on other sites

aynı sorun forumda bir arkadaşda daha olmuştu ama ne yaptı bilmiyorum bayagı yorumlar fılan yapılmıştı sitede ararsan sende derdinin çözümünü bulabilirsin belki ;)

Link to comment
Share on other sites

başka bir sitede okumuştum bu kampanyalı modemlere @ttnet gibi eklemeler ancak o modemin müşteri hizmetleri gerekli güncellemeyi verirse @ttnet ibaresi kalkıyormuş o şekilde oluyormuş tabi müşteri hizmetlerini ikna edebilirsen

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...