Jump to content

LYS Puanlarınızı Bu Sitelerle Ölçün!


muselmansuffe

Recommended Posts

LYS Puanlarınızı Bu Sitelerle Ölçün!

lyslogo.png

Binlerce öğrencinin kaderini etkileyecek olan LYS sınavları yapılmaya devam ediyor. Eğer ÖSYM'in resmi puan açıklaması için sabredemiyorsanız bu sitelere mutlaka göz atın...

Bu konudaki iddialı siteleri sizin için biraraya getirdik. Ancak bu sitelerin sadece ön bilgi amaçlı olacağını da hatırlatalım.




Numara 10

Bu site üzerinden birçok konu üzerindeki hesaplamaları yapabiliyorsunuz. Sitenin YGS - LYS hesaplama bölümü ilgi çekici olsa da biraz basit kalıyor.


http://ygs-puan.hesaplama.net/[/CODE]






Numara 9

ÖSS dışında diğer sınavlarla ilgili hesaplamaları yapabileceğiniz bir başka sitede okul rehberlik servisi adını tasiyor. Biraz daha gelişmiş olan puan hesaplama motoruyla merakınızı gidebilirsiniz.


[CODE]http://www.okulrehberlik.com/ygspuanmatik.htm[/CODE]






Numara 8

Bir dersaneye ait olan bu site renkli tasarımıyla dikkat çekiyor. Biraz karışık olan hesaplama motorunu dershane farklı bölümlere ayırmış.


[CODE]http://www.sistemdershaneleri.com.tr/ygs_lys_hesap.asp[/CODE]






Numara 7

Bir başka dersaneye ait bu sitede YGS, LYS ve diğer önemli sınavlar için puanlarınızı hesaplayabiliyorsunuz. Ancak sitenin hesaplama motoru basit düzeyde hazırlanmış.


[CODE]http://www.birey.com/birey/main.php?sayfa=puan_hesaplama[/CODE]






Numara 6

Siteden daha iyi performans alabilmeniz için motordaki tüm verileri doğru girmeniz gerekiyor. Bu verilere göre sayfa size düzgün puanınızı veriyor.


[CODE]http://www.sinavrehberim.net/puanhesapla/[/CODE]






Numara 5

Bu dersane kendine has ilginç bir sistem geliştirmiş. Gerekli verileri verdiğiniz zaman site size bölümünüze göre puanlamaları gösteriyor.


[CODE]http://www.sirusdersanesi.com[/CODE]






Numara 4

Birçok dersanenin oluşturduğu tercihnet adlı site bu konuda faydalı içeriklere sahip. Basit sisteme sahip olan sitede puan sıralaması sizi tatmin etmeyebilir.


[CODE]www.tercihnet.com/PuanMatik/Ygs.aspx[/CODE]






Numara 3

Final dergisinin sitesi oldukça faydalı bir tercih sistemi hazırlamış. Netlerinizi girdiğiniz zaman sadece puanlarınızı değil aynı zamanda istatistik değerlerinizi de görüyorsunuz.


[CODE]www.fdd.com.tr/altsayfa.aspx?id=1853[/CODE]






Numara 2

Fem Dersanesi öğrencileri aydınlatacak bir hesaplama motoru hazırlamış. Sitede sadece puanlarınızı öğrenmiyorsunuz istatistik bilgileriyle birlikte alan dışı ve içi puanlarınızı da görüyorsunuz.


[CODE]www.fem.com.tr/Puanmatik.aspx[/CODE]






Numara 1

Özel Dersaneler Birliği puan hesaplama konusundaki tecrübesini web sitesine yansıtmış. Puanınız hesaplandıktan sonra verilen bigiler sayesinde aklınızda fazla soru kalmıyor.


[CODE]www.ozdebir.org.tr/TR/Icerik.ASP?ID=447[/CODE]




Kaynak: shiftdelete

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Benim hesaplattığım bir site var. Fazlasıyla güvenilir. Zafer Dershaneleri puan sistemini kullanıyorlar. Bildiğiniz gibi Zafer Dershaneleri ve Zafer Yayınları ülkemizde bir numara. Her türlü güvenirim. Siteyi görünce siz de güveneceksiniz zaten.

Please register to see this content.

Tüm adresler aynı siteye açılmaktadır.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...