Jump to content

Ne Ahtapotmuş Yaw


kadiraybar

Recommended Posts

ahtapot-paul-yine-dogruyu-bildi-2010-07-03_m.jpg

Almanya’nın dünya kupası finallerindeki maçlarının tamamında kazanacak tarafı bilen kahin ahtapot Paul, ülkenin İspanya ile yapacağı yarı final öncesi İspanyollar‘ın kazanacağını tahmin etti.

Dünya Kupası yarı final maçında İspanya, Almanya'yı 1-0 yendi ve finalde Hollanda'nın rakibi oldu. Bu sonuç aynı zamanda yine falcı ahtapot Paul'un zaferi oldu.

Paul'den akvaryumuna bırakılan biri İspanya biri Almanya bayraklı iki kutudan birini seçmesi istendi.

Uzun süre düşünen 8 kollu Paul, akvaryumun etrafına toplanan gazetecilerin meraklı bakışları ve patlayan flaşların arasında seçimini yaptı ve İspanya bayraklı kutuyu seçerek yine skoru bildi.

Valla böyle ahtapotum olcak iddaa bayisinden Çıkmam :D :D

Link to comment
Share on other sites

kimin kazanacağını bildi diyorsunuz ama maç bittikten sonra sokaktaki kedide bildi desem inanacakmısınız. hem ahtapot almanya tarafında duruyor. 1 kolu ispanyada ama 7 si almanya tarafında maç 7-1 bitmediki :D ya burakın böle saçma sapan şeyleri.

Link to comment
Share on other sites

ben bu haberı gazatede okumustum. hıbo bayraklara dıkkat edersen arjantın bayragı eskı foto kullanmıs konuyu acan arkadas ama gazetelerde ıspanyanın ustunde olanıda vardı. maksat haber olsun gundem mesgul edılsın amac baska bırsey degıl. saygılarımla

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...