Jump to content

Template kullanımı...


Recommended Posts

Forumlarda verilen, istediğimiz gibi üzerinde değişiklik yapabildğimiz templateleri web sitesi olarak kendimize kullanabiliyoruz. Açıkçası ben kullandım ve sorun çıkmadı 2 senedir. Fakat sorum şu online satış düşündüğümüz bir site yapacağız. Ben bu templateler den birini kullanmak istiyorum. Bu konu hakkında bir bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa memnun olurum. Yani örneğin templatelerin yayınlandığı site templatemonster.com ile başımız belaya girermi? :lol:

Teşekkür ederim...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...

Hiç bir şey olmaz çünkü templatemonster dan satın aldığındada sana sadece dosyaları veriyo (tecrübeyle sabit:) ) içeriği ile de oynayacağın için hak iddaa edilemez. Hatta bırak kullanmayı internette araştırırsan template monsterdaki siteleri alıp yarı fiyatına veya cüzi miktara satan siteler var.

Link to comment
Share on other sites

template monster da satış sözleşmesinde yazıyor parayı yolladığınız hesaba kayıtlıdır başkası kullanamaz diye. Eğer bilirlerse başınız belaya girer kapattırabilirler siteyi hatta dahada ileri gidebilirler. Oynamanızda çok birşey değiştirmez.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...