Jump to content

Eski Hostuma Yeni Domaini Nasıl Yönlendiririm?


Recommended Posts

Arkadaşlar benim bi firmadan aldığım domain+host vardı ama zaman geçince o host boşa çıktı kullanılmıyor artık şimdi farklı bir siteden domain aldım bu domaini eski hostuma nasıl yönlendiririm?

Bana verilen panelde sadece "Name Server" lar değişiyor eski domaininkini yaptım whois sorgusuna bakarak başka ne gerekli?

Link to comment
Share on other sites

Önceki domaininle şimdiki aynı ise sorun yaşamazsın. Mesela;

www.oski.com'u almışsan, daha sonra başka siteden yine aynı domaini alıp nameserver yönlendirmesi yaptığında 24 saat içinde açılır siten. Ama farklı bir domain almışsan, ve aynı hostu kullanmak istiyorsan, yeni domain adına bir host açtırman veya eskisini düzenlemen gerekicek.

Link to comment
Share on other sites

Her 2 domain de açık yani eskisi de yenisi de açık :) Peki ben bu hostumun domainini yeni host almadan değiştiremez miyiz yeni aldığım domaini yönlendiremez miyim oraya?

Link to comment
Share on other sites

CPanel verdiler eski domain için ama kafam da karıştı biraz pek bilmiyorum bu domain yönlendirme vs.. işlerini.. Şimdi ben bu hostumun domain adını nasıl değiştiririm :)

Link to comment
Share on other sites

Çok sağol bi sorayım ama ne yalan söyleyim onların böyle bir şey yapacağını zannetmiyorum fiyatı uygun görüp VPS+Domain+Host beraber aldık ama çoluk çocuk çıktı bunların destek ekibi..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...