Jump to content

Ben Anlattım ! Ben Artık Sustum !


YeniçeRiyan-i

Recommended Posts

İsyanla mı başlanmalı, yoksa isyana karşı mı durmalıyım bilmiyorum ! Yaşanmış onca güzelliklerden sonra nasıl durulmalı bilmiyorum . Aslında bilsem de bilmeyi istemiyorum belki de . ‘Sen’ hayat denen , insanların tüm yalanları kattığı , yalanlarla yaşamlarını sürdürdüğü anlamsız çizgideki tek doğruydun benim için ! Hep en özeldin ! Hep en anlamlıydın !

Herkes seviyor ya şu kahpe hayatta birilerini yada sevmiş rolü yapıyor ya kendilerine , kirletiyor ya o en doğru güzelliği ; ben sevmekten , seviyorum demekten çekiniyordum sana karşı . Yalan edilmiş kelimeleri , duyguları sana söylemekten korkuyordum belki de . Susmalarım bundandı çoğu zaman ! Ben sussam da sen anlıyordun ya içimde kopan fırtınaları .

Yapılmayanları yapmak , söylenmeyenleri söylemek isterdim her zaman sana . Ve öle de oldu o kısacık kaderimizde . Beni ‘Sen’ farklı kılmıştın aslında ! Doğrularla yasamayı , mutsuz anları unutmayı ‘Sen’ öğretmiştin . Yeni doğmuş bir bebekti ruhum ‘Sen’inle olduğum zamanlarda ! Yeniden öğreniyordum her anlamı , her gerçeği . Silmiştim ‘Sen’den önce yaşanmış tüm anlarımı . ‘Sen’inle tekrar doğmuştum sanki !

Sen olmasanda şu an yanımda , Büyüttüğün o bebek halli ruhum hala seninle büyüyor. Önceden mutluluğu , yaşamın her zevkini öğrenen bu insan , Şimdi özlem ve acıyı öğrenmek zorunda kalıyor hiç istemese bile .

Beklemenin ve umutlanmanın ne demek olduğunu şimdilerde daha iyi anlıyorum . Olmıycağını bildiğin halde ‘Sen’den vazgeçmemek , ‘Sen’sizliği kabul etmemek olduğunu çözüyorum . Ben ‘Sen’siz bir yaşantıyı , ‘Sen’siz bir hayat şeklini düşünemiyorum . Kurduğumuz hayallerin yarım kalma olasılığı kabullenemiyorum . Olasılık diyorum bu yüzden .

Her gün yeni bir umutla gözlerim açılıyor . İlk ‘Sen’i görüyorum karşımda . Bu bir resimde olsa gördüğüm gene ‘Sen’sin ilk gördüğüm ! Belki bugün biter bu özlem diyorum herşey eskisinden de daha güzel olur . Ama her biten gün yanıldığımı anlıyorum . Kader bugünde bizi istemedi diyorum kendime .

Ama tükenmiyor içimdeki umutlar . ‘Sen’in için yanan bu sol tarafım uslanmıyor , bıkmıyor ! Öle vurgun yemiş ki ‘Sen’den yenilmem sanıyor tüm acılara . Sadece ‘’O’’ diyor bu canı yaşatan ! Sadece ‘’O’’ !

Kelimelerle uğraşır oldum bu aralar . İçimden geçenlerle ne kadar uyuştuğunu denedim çoğu zaman . Kolay olmuyor aslında düşüncelerimin kelimelere yansıması . Burada bile yetersiz kalıyor kelimeler . Anlatması çok zor oluyor 29 harfle kurulması zorunlu cümlelerin ! Yetmiyor sana olan anlatmak istediklerimi anlatmaya . Yaramıyor işime alfabe dediğimiz harf topluluğu !

Sevmenin ne demek olduğunu ; acısını , tatlısını birlikte çözdük ! Kurduğumuz hayalleri birbir gerçekleştirmek için çok uğraştık ! Çok uğraştık ama yorulmadık ! Yorgun düşmeye başladığımız anlarda hep destek olduk taşıdık birbirimizi ! Geçtik hayatın acımasız engelleri tek tek ! Ama şimdi kendimiz çektik en büyük engeli önümüze ve şimdi yorulduk aslında !

Sadece karsımda olsan ve ben sussam ! O zaman anlatmaya çalıştıklarım daha anlamlı gelir diyorum kendimce . Sadece susarak sana neler anlatabilirdim !

Biz Sadece Tek Şey Söyleyebiliriz biliyorum !

Sevdik !

Ve Ne olursa olsun ;

Son Nefesimize Kadar Devam edicez !

Link to comment
Share on other sites

BİRAZ UMUT KALSIN

Sen Git ama Biraz Umut KaLsın

Uzaklaş Benden Kır Dök Herşeyi

İçimdeki Seni İçindeki Beni ama

Biraz Umut ,AraLık Bırak. ToparLanmamın İmkansız oLdugunu BiLerek

Bundan Önce Yaşanan Herşeyi SiLip Atıp GidiyorSunki

KaL Diyemiyorum Desem KaLacaksın BeLki.

ELvedasız Bir AyrıLık oLsun HoşçakaL BiLe Deme

Diyorum ya Bari Snenden Geriye Bir Umut KaLsın Bana...

Beni Benden AL ve Git,

Pişman oLma...

Sadece Bir İhtimaL Şu Kapıyı AraLık Bırak...

Bu Kadar Agır SözLer SöyLeme Girederken...

Geri Dönüşü oLmayan YoLLara Sapmamıza Neden oLma...

Düşün ve Gideceksen öyLe Git...

Git ama Biraz Umut KaLsın Senden Geriye ve

Bu Kapının Arkasında BekLediğim Her Saat Her Gün

Ayak SesLeri oLacak KuLağımda...

Artık Ayırt EdebiLdiğim , BekLediğim

'''SENSİN'''

Link to comment
Share on other sites

Duymayı istediğim anlarda

Yüreğimde yankılanan sessiz çığlıklarım gibisin.

Sana her ihtiyacım olduğunda varolan

Ama varlığını bildiğim halde sesini duyamadığımsın..

Oysa beklediğim bir haykırıştı

Belki de yüreğimde ki kıpırtıları

O en güzel haliyle yaşatmasını istediğim

O en güzel beklenendin sen..

Kimi anlarda duymak için kendimi sessizliğe gömdüğüm

Nefes alıp vermekten bile vazgeçtiğimdin

Sesini duymak için elimde olsaydı

Kalp atışlarımı bile ihmal etmek isterdim..

Şimdiyse bir çığlıksın kulaklarımda

Duymayı isteyipte duyduğum

O sabırla beklediğime şükrettiğimsin

Sen artık yüreğimde bir sessiz çığlık değil

O beklediğim haykırışların sahibisin..

Sen hayatsın YAŞANILASI...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...