Jump to content

Paketlenmiş Bitkisel Hayatta Hayvanlar!


fearlesshackteam

Recommended Posts

Arkadaşlar bir forum sitesinde gördüm. Okuduğumda pek inanmadım ama sitesini bile kurmuşlar. Biraz araştırma yaptım baya bi forumda paylaşılmış. TNC de aradım ama bulamadım. Daha önce paylaşan varsa kusura bakmasın. Bu konuya nasıl yorum yapılır onu da bilmiyorum. Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum ben.

PAKETLENMİŞ BİTKiSEL HAYATTA HAYVANLAR!

gp1ou1.jpg

Çılgın genetikçiler yine bir ilke imza attılar. Matrix filminde insanlara yapılan tarzda bir üretimi havyanlar için yaparak, hayvanları paketler içinde satışa çıkarttılar! Yeni çağın evcil hayvanları olarak adlandırdıkları projede kullanılan hayvanlar da genetik değişime uğramış mutant havyanlar ve içlerinde chip de takılı…

Minimal bir hayat destek sistemiyle satılan hayvanların karakterleri de çeşitli. Yeşil, kırmızı, mor gibi renklerde satılıyorlar ve paketlerinde mini bir kalp monitörü bile bulunuyor.

gp2sa7.jpg

Bio-Genica adlı bir firma, genetik bilimini ticari amaçlar kullanan firmalar kervanına katıldı. Firma tam bir sebze mantığıyla hayvan klonluyor, genetik kodlarıyla oynuyor, çoğaltıyor ve satıyor. Hayvanlar plastik paketlerin içinde “tüm marketlerde” satışa sunulmaya hazırlanıyor. Markette “raflardaki” havyanlar bir boru ile özel yapım raftaki besleme sisteminden besleniyorlar ve sürekli “taze” kalıyorlar.

Raftaki havyanı beğendiğinizde hayat destek sisteminden çıkarıp paketi açıyorsunuz. Pakette sol altta görülen 4 tane lamba havyanın “son kullanım tarihini” belirliyor. 1 tane kaldığından artık “değiştirme zamanının yaklaştığını” ifade ediyor.

gp3lf3.jpg

1 yıl ömürlü ve 3 yıl ömürlü iki ayrı “model” olarak sunulan hayvanların karakterleri paketteki renklerle ifade edilmiş. Bu renklerin anlamları şöyle:

Kırmızı: Atletik ve enerjik

Yeşil: Yardımsever, uyumlu ve barışçıl

Mor: Yaratıcı ve ruhsal olarak gelişkin

Mavi: İletişimci

Turuncu: Maceracı, kendinden emin ve meraklı

Sarı: Oyuncu ve eğlenceli

gp4aq1.jpg

Zigot Mikro Enjeksiyon sistemiyle elde edilen hayvanlar, birden fazla hayvanın genetik karışımından oluşan, kanlı canlı, yaşayan hayvanlar. Bu yöntem ilk olarak 1997 yılında kullanılmış ve parıldayan bir denizanasının parıldama özelliği bulunan bir fare üretilmiş. 2003 yılında ise tavşan ile insan genleri karıştırılarak yarı insan yarın hayvan bir mutant üretilmiş. Şimdi ise bu teknolojiyi kullanan firma paket içinde bitkisel hayatta alıcısını bekleyen karışım bu hayvanları üretmiş.

Paketlerinin içinde sıra sıra asılı olarak mağazalarda duran genpet’ler (bu hayvancıklara bu isim verilmiş), paketteyken bir hortum vasıtasıyla yavaşça besleniyorlar ve hayatta kalıyorlar. Bio-genica firması bu sistemi evde de kullanabileceğinizi böylece tatili vs. giderken hayvanı bitkisel hayata yatırabileceğinizi de belirtiyor!

gp5lk6.jpg

Bu hayvanların diğer özellikleri ise şöyle: Büyümüyorlar (zaten en büyük boyutları paketteki halleriymiş), konuşamasalar da sesler çıkartabiliyorlar, duygularını ifade edebiliyorlar, paketten çıkarınca 20 dk. içinde uyanıyorlar ve gözlerini açıyorlar. Haftada bir kere özel yemleri ile beslemek yetiyor ve sorunuz olduğunda “teknik destek departmanını” arayabiliyorsunuz.

İşin daha da ilginç yanına gelince…

Tüm genpet’lerde uzaktan iletişime imkan veren bir iletişim ve kontrol çipi takılı. Böylece Bio-Genica ağına doğrudan bağlı olarak güncelleme işlemi sizi meşgul etmeden yapılabiliyor. LCD takılı modellerinde hayvanın üzerindeki LCD ekrandan durumunu izleyebiliyorsunuz.

YORUM: isteyen SİTESİNE (http://www.genpets.com/index.php) girip inceleyebilir. açıkçası insanların para için yapmayacakları yok ve kimbilir hangi hayvanların genlerini birleştirip bu yaratığı klonladılar. site adresi reklam için verilmemiştir gelecekde bizleri ne gibi durumlar beklediğini tahmin bile edemiyorum.

Link to comment
Share on other sites

peki bunlar nasıl canlanıyo

çok saçma ve aksi durum sanki antivirüs güncelliyorlar bir beyin nasıl güncellenirki

bakalım daha neler görücez bunu çocuklarına hediye eden varmı ki

daha doğrusu insan buna alışınca öleceği gün yaklaşınca nasıl bi ruh haline gelirki

Link to comment
Share on other sites

YouTubeda araştırdım ama canlandığını gösteren bir video bulamadım.

Cidden 1 yıl bak sonra çöpe at. Çok saçma. Tam bir kedi severim. 14-17 yıl arası yaşadıklarını göze alıp beslemeye başladım. Okadar zaman bile az geliyor düşününce.

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar paranın sözü geçtiği bir devirde ne dinin ne insanların bakış açısının ne iğrençliğin ne de diğer ahlaki veya görgü kurallarının bir önemi yok. Bunu yapanlar kendilerini devrim yaptı diye avuturken sonun ne olacağından haberi yok. Benim anlamadığım şey biz bunu alsak ne oalrak besleyeceğiz ? köpek gibi değil ki gezdirelim, kedi, gibi değil ki elimize alıp sevelim çocuklarımıza sevdirelim, besi hayvanı değil ki bir faydasını görelim. Nedir bu anlayamadım. Solunum cihazına bağlanmış bir hastadan bir farkı yok. Sadece besleyerek ölümünü bekleyeceğiz alırsak. Zaten aklı olan birinin alacağını da sanmıyorum.

Link to comment
Share on other sites

Videoda sorun var demedim ki. İzleyebiliyorum ama o videodaki ses ve gözünün açılması fake.

Kafalarını sallıyorlar ama göz açılması yada ses çıkartma gibi bir durum yok ortada. bir dünya video izledim.

SKT gelen canlıların derisinde benekler falan çıkıyor. hastalanıyor yani. Çok iğrendim...

Link to comment
Share on other sites

Gerçek olmadığı kendi sitesindede yazıyor:

Please register to see this content.

http://www.genpets.com/about.php

Bizde hemen inanıyoruz :)

The quick explanation: Genpets is an award winning sculptural work of art that since 2005 has been displayed in art galleries and museum displays around the world and has had millions of hits to it's website.
Link to comment
Share on other sites

Please register to see this content.

arkadaşımla çok güldük farklı türlerin dna karışması 2010 da bile mümkün değil henüz tanrının izni yok ancak copy paste dışında...:) satışları arttırmak için yapılan bi balon zaten 2008 de eski bişey zaten!

Link to comment
Share on other sites

Please register to see this content.

Resmen elektronikteki mikrodenetleyiclerle(PICxxx) yapılmış güzel proje :D

Adam baskıdevresinden,chiplerine kadar herşeyiyle anlatmış :D

Bi kodları eksik :D (onları vermez :D.Copyright © olayı)

Bence bilgisayar donanım veya elektronik okuyon arkadaşlar için güzel bir mikrodenetleyici ödevi :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...