Jump to content

Philips 20" 201E1Sb Lcd Monitör 5Ms Siyah


smtkrt55

Recommended Posts

3monlcd20phi00210.jpg

Genel Özellikler :

Değer katan, şık 16:9 HD monitör

Vista ile kullanıma hazır bu HD monitörle daha fazla keyif alın! VGA girişleri, Otomatik format, SmartContrast ve Parlak kaplama gibi özellikleriyle 201E1, tüm ihtiyaçlarınız için mükemmel bir seçim

Mükemmel görüntü kalitesi

• Standart ve yüksek çözünürlük sinyallerini göstermeye hazır

• En iyi geniș ekranda oyun oynama ve video izleme deneyimi için 16:9 ekran

• Son derece zengin siyah ayrıntılar için 25000:1 SmartContrast • 5 ms hızlı tepki süresi

Her türlü iç mekanı tamamlayan tasarım

• Dekorasyonunuzu zenginleştiren parlak kaplama

• Her türlü yaşam tarzına uyum sağlaması için küçük boyut

Çevre dostu tasarım

• Enerjide verimlilik ve düşük güç tüketimi için Energy Star

• Çevre dostu malzemeler uluslararası standartlara uygundur

Büyük kullanım kolaylığı

• Geniş ve 4:3 görüntü formatları arasında otomatik geçiş

Yüksek çözünürlüklü monitör

Yüksek tanımlı (HD) monitör, HD set üstü kutuları gibi HD kaynakları için hazırlanmış yüksek kaliteli görüntülerin olağanüstü görüntü kalitesini vermek için tasarlanmış bir ekrandır. HD monitör, analog VGA veya sıkıştırılmamıș DVI dijital bağlantılar için evrensel bir bağlantı yoluyla yüksek tanımlı, en yüksek kalitede görüntü sinyalleri görüntüleyen HD ekranları için sıkı standartlara uyarak aşamalı taramanın ötesinde görüntü kalitesi sunar ve HDCP'yi destekler. 720p (50 60 Hz aşamalıda 1280x720p) ve 1080i (50 ve 60 Hz geçmelide 1920x1080i) sinyaller görüntüler.

16:9 geniș ekran en-boy oranı

En-boy oranı, video görüntüsü genişliğinin yüksekliğine oranını ifade etmek için kullanılır. 16:9 geniș ekran en-boy oranı, evrensel - yüksek tanımlı televizyon ve Avrupa dijital televizyonu için standarttır. Yerel 16:9 en-boy oranı, görüntünün alt ve üstünde boşluk ve ölçeklemeden ve görüntüyü farklı bir ekran boyutuna sığdırmaktan kaynaklanan kalite kaybı olmadan mükemmel oyun ve video görüntüleme anlamına gelir.

SmartContrast oranı 25000:1

En yüksek kontrasta ve canlı görüntüye sahip LCD flat ekranı istiyorsunuz. Philips gelişmiş video işleme ile bir araya gelen olağanüstü ışık kısma ve arka aydınlatmayı güçlendirme teknolojisi, canlı görüntüler sağlar. SmartContrast, mükemmel siyah seviyesi ve koyu gölgelerle renklerin doğru çevrimiyle kontrastı artırır. Yüksek kontrasta ve canlı renklere sahip, parlak ve gerçeğe yakın bir görüntü sağlar.

5 ms açma/kapama tepki süresi

Açma-Kapama tepki süresi, sıvı kristal hücrenin aktif (siyah) konumdan aktif olmayan (beyaz) konuma geçmesi ve tekrar aktif (siyah) konuma geri dönmesi için gereken süredir. Milisaniye cinsinden ölçülür. Ne kadar hızlı olursa o kadar iyidir: Daha düşük tepki süresi, daha hızlı aktarım anlamına gelir ve bu nedenle metin ve görüntü aktarımında resim gölgeleri daha az görünür hale gelir. Açma-Kapama tepki süresi belge, grafik ve fotoğraf gibi içeriklerin görüntülenmesinde önemli bir ölçüttür.

Energy Star 5.0

Energy Star, sponsorluğu Amerikan EPA tarafından yapılan ve başka birçok ülke tarafından benimsenen bir enerji tasarrufu programıdır. Energy Star sertifikası, en son güç verimliliği standartlarını karşılayan ve tüm çalışma seviyelerinde maksimum güç verimliliğiyle çalışan bir ürün aldığınızı gösterir. Yeni Philips monitörler Energy Star 5.0 teknik özellik sertifikasına sahiptir ve standardı karşılar veya aşar. Örneğin, uyku modunda Energy Star 5.0 1 watt'tan daha az güç tüketimi gerektirirken, Philips monitörler 0,5 watt'tan daha az enerji tüketir. Daha fazla ayrıntı www.energystar.gov adresinde bulunabilir.

Otomatik görüntü formatı kontrolü

OSD menüsünde bulunan Philips otomatik görüntü formatı kontrol özelliği, geniș belgeler üzerinde çalışırken geniş ekranlı ortamı geniș ekran modunda görüntülemek veya gezdirmek gerekmeden, 4:3 oranındaki içeriğin bozulmadan görüntülenmesi amacıyla ekranın en-boy oranını geniș belgelerinizin oranına eşitlemek üzere 4:3 en-.boy oranı ile geniș ekran modları arasında geçiş yapılmasını sağlar.

Teknik Özellikler :

MarkaPhilipsModel201E1SBEkran Büyüklüğü20 inçÇözünürlük60 Hz'de 1600 x 900Ekran TipiTFT-LCDTepki Süresi5 msNokta Aralığı0,277 x 0,277 mmÇalışma Frekansı30 -83 kHz (Y) / 56 -75 Hz (D)Parlaklık250 cd/m²Kontrast(tipik): 1000:1, SmartContrast oranı 25000:1Görüş Açısı176º (Y) / 170º (D), C/R > 5 iseMax. Renk Derinliği16,7 MBağlantı TürüVGA (Analog )Hoparlör-Kamera-Duvara MonteVESA montaj (100x100mm),Güç Tüketimi23,8 W (EnergyStar 5.0 test yöntemi), Bekleme modu: <0,8W, Kapalı modu: < 0.5 WGüç Adaptörü100-240VAC, 50/60HzPaket İçeriğiLcd,Analog data kablosu, Güç KablosuBoyutlarStandla birlikte ürün (mm): 352 x 479 x 190 mmDiğer Özellikler-AğırlıkStandla birlikte ürün (kg): 3,97 kgSıfır Pixel GarantisiYokGaranti Süresi36 Ay

Web KameraYok

TipiLCD

SpeakerYok

Sıfır Piksel GarantiYok

RengiSiyah

Garanti Süresi36

FİYATI

250 TL

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...