Jump to content

Üniversite Tercih Yardım


yrspower

Recommended Posts

Selamun Aleykum.

Ben 12 sınıf İmam Hatip Lisesi öğrencisiyim.. Bu sene sınavlara giricem..

Daha olmak istediğim mesleği bile bilmiyorum..

Derslerim konusunda. Matematiğim ve geometrim iyi.. ben sayısal dersler seçmeme rağmen göremedim. sınıf eşit arğırlık seçtiği için bende eşit ağırlık dersleri mat-geo Tarih-coğrafya.. gördüm.. Dediğim gibi mat-geo ve coğrafyam iyi ama tarih kötü..

9.sınıfa da fizik kimya 5 idi.. biyoloji 3dü.. tabi daha sonra bu dersleri göremediğim için. edebiyat ile felan da aram olmadığı için öyle çok mükemmel bi öğrenci olamadım..

Şimdi asıl konu..Ben donanımdan iyi anlıyorum bilg. toplayıp sattım çok kez.. sorunları giderip işte teknik olarak yazıcı, modem ıvır zıvır ne varsa kurabiliyorum.. bu arada ing..de iyi durumda.. Yazılım bakımından da viruslri felan temizleyip çökmüş pcdeki verileri kuratabilirim. işte hemen hemen bütün programları kurabiliyor bağzılarını da az çok kullanıyorum.. Vb gibi Eta bigi.. Muhasebeden de anlıyorum..sunum yeteneği de çok iyi ppt..

benim asıl istediğim donanımla ilgili bişey olmak... Önerilerinizi bekliyorum..Okuyanlardan da Allah' razı olsun lütfen bi el atın.. hangi üniv. e de gitmeliyim ondan da bahsedin.

Link to comment
Share on other sites

Bende senin gibi bir imam-hatip lisesi mezunu bilgisayar öğretmeni olarak sana bu sene dershanede ve evinde sayısal derslere ağırlık verip gidebileceğin bölümleri tercih sırasına göre yazıdım. İnşallah en hayırlı yere gidersin... bilgisayar mühendisliği -> Elektrik-Elektronik Müh -> T.E.F. bilgisayar öğretmenliği -> Elektronik Öğretmenliği -> Bilgisayar Programcılığı (marmara,selçuk gibi iyi üniversitelerde)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...