Jump to content

Web Projesi İçin Öneri


Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar.

Web Tasarımı dersim için bir proje hazırlamam gerekiyor. Bu proje ile açık öğretim öğrenme portalındaki gibi üyelik, yöneticilik gibi kullanıcılar ve yönetim panelleri, dersler , sınavlar vs. bir çok şey hazırlamam gerekiyor. Bunun için moodle, joomla tarzı hazır programlar kullanılabilir mi? Yada Flash site hazırlanıp da panel, php ve veritabanı hazırlamak mümkün olurmu. Bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların önerilerini bekliyorum. Teşekkür ederim.

Link to comment
Share on other sites

şöyle cevap vereyim son sınıf bil öğrt. okuyorum. Eğitim fakültesinde olduğumuz için eğitim içerikli proje istiyorlar. Uzaktan eğitim portalı gibi birşey istiyorlar ama joomla yada moodle ın yapabildiklerinide özelleştirmek istiyorlar kendilerine göre, hazır scriptler kullanmam gerek sanırım web tasarım konusunda da çok geniş bilgim yok hazır script falan nasıl entegre edecem bilmiyorum. Özelliklerini özelleştirebileceğim bir program var mı yada yönten var mı merak ediyorum..

önere bileceğiniz başka sistemler, web sitesi vs. var mı yada bir flash site + php ve mysql işimi görürmü ?

Link to comment
Share on other sites

Gerçektende hazır script kabul ederlerse direk joomla kur. Değişik video galeri, resim galeri eklentileri mevcut. Video kategorileri açarsın .. dersinin görselleri diye mesela. Aksi bir durumda kendin yazarsın. O konudada yardım edebilirim.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...