Jump to content

Anim-Fx 3.5 + Mix-Fx 1.04


Akozdem!R

Recommended Posts

Anim-FX 3.5 + Mix-FX 1.04

screen_anim.gif - screen_fx.gif

Anim-FX: Bu programla bilgisayarınızda web sayfalarınız için Flash bannerlar, özel Flash'lı yazı efektleri veya Flash'lı giriş sayfaları oluşturabilirsiniz.

Programı kullanmak gerçekten çok basit. Çok az bir Flash bilginiz olsa bile uygulamayı kolay arayüzü sayesinde kullanabilirsiniz.

Ayrıca programda değişik URL seçenekleri, ses efektleri, ücretsiz güncellemeler ve HTML/Dreamweaver/Frontpage/Coolpage gibi uygulamalarla da uyumluluk gibi özellikler var.

Mix-FX: Bir metin ve arka plan efekt animatörüdür. Mix-FX ile yüzlerce değişik efekt bileşimini yaratabileceksiniz. Boyutları ve renkleri değiştirebilecek ve milyonlarca seçeneğe sahip olacaksınız. Flash 4 ya da 5'te kendi yarattığınız efektleri Powerpoint sunumunuza ordan da kendi Web-sitenize yükleyebileceksiniz. Mix-FX'te gördükleriniz elde edeceklerinizdir. Efektlerin ayarlarını kendinize göre değiştirin sonucu hemen göreceksiniz. Mix-FX'in sizin için neler yapabileceğini görmek ister misiniz? Birkaç örrneğe göz atın ve inanılmaz küçüklükteki dosyaların boyutlarını kendi gözlerinizle görün

downbd.gif

Sadece Anim-FX 3.5

http://www.mediafire.com/download.php?qf5b077p7ittw7r

Anim-FX 3.5 + Mix-FX 1.04

http://www.mediafire.com/download.php?ipyt5m69no5hl0b

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...