Jump to content

Iphone Pc Suite V2.9 Türkçe Full


nantua

Recommended Posts

2luxq8l.jpg

Nokia ‘nın PC Suite ‘i olurda iPhone ‘un olmaz mı? diye düşünen bir grup tarafından geliştirilen iPhone PC Suite ile iPhone üzerinde istediğiniz değişiklikleri bilgisayarınız üzerinden yapabilirsiniz. Örneğin resimlerinizi, müziklerinizi, videolarınızı, rehberinizi, kısa mesajlarınızı, takviminizi, notlarınızı hatta alarmınızı bile iPhone PC Suite üzerinden değiştirebilirsiniz. Mükemmel bir yedekleme imkanı sunan uygulamanın ayrıntılarını yazının devamında bulabilirsiniz.

Öncelikle iPhone PC Suite ‘i kullanabilmeniz için iPhone ‘un Jailbreak yapılmış olması ve “Panda Daemon” ı iPhone ‘unuza kurmanız gerekiyor. Zaten iPhone PC Suite ‘i güncelleyip iPhone ‘u data kablosu ile bağladığınızda ilgili yamayı yüklemeniz için yardımcı oluyor ve otomatik olarak yükleniyor. Yazılım normalde Çinçe ama Türkçe yaması indireceğiniz dosyada var. Türkçe dil dosyasını “Lang” klasörüne atıp Türkçe ‘leştirebilirsiniz.

Bütün bu güncelleme ve yükleme işlemlerini bitirdiyseniz iPhone PC Suite ‘i açtığınızda üstteki sekmeleri farkedeceksiniz. Her sekmede iPhone ‘un içinde değişiklikler yapabileceğiniz bazı seçenekler var. Bunlardan bazıları RingTones ve Tema oluşturma, Wallpaper ve Uygulama yükleme, BackUp yani yedek alma ve dosya sistemine erişim şimdilik benim kontrol edebildiklerim. Aşağıdaki resimlerin üzerine tıklayarak büyük hallerini görebilir ve iPhone PC Suite hakkında daha net fikir sahibi olabilirsiniz.

Bunların yanında en çok dikkatimi çeken bölüm ise yazılımın ana sayfasındayken solda duran Chat bölümü oldu. Bu bölüme tıkladığınızda karşınıza Live Messenger ‘dan alıştığımız bir mesajlaşma ekranı geliyor. Bu Chat bölümü ile rehberinizdeki kişi ya da kişilerle bilgisayar üzerinden Kısa Mesaj gönderip alabiliyorsunuz. Baştan uyarayım ücretsiz değil ve ücretlendirmesi tarifeniz üzerinde gerçekleşecektir.

Download:

logo_multi.gif

http://www.multiupload.com/8JNQUW7ZHZ

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...