Jump to content

Oyun Bilgisayarı Için Işlemci Önerisi


carysma1

Recommended Posts

Bu işlemciyi düşünüyorum çekirdek sayısı yazmıyor. Ekran kartım ATI HD 4890 - 700 W Güç kaynağım diğer (Intel) tavsiyelerinizide bekliyorum.

INTEL Intel Core i3 560 Soket 1156 3.33GHz 4MB Cache 32nm İşlemci

http://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-560-intel-core-i3-560-soket-1156-3.33ghz-4mb-cache-32nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=48189

Link to comment
Share on other sites

tamam iyi güzel dostum ama hafta sonu al vatanda hafta sonu kdv filan almıyorlar o zaman daha ucuza gelir

ama ben geçen prşmb havale yaptım hala gelecek ama siparişi hafta içi yapmıştım ürünün gelmesi 4-5 günü bulaçak gibi onuda düşün ;)

Link to comment
Share on other sites

Ben intel işlemcilerin daha sessiz olduğunu ve ısınma probleminin daha az olduğunu duydum bu sebeple tercihimi İntelden yana kullandım yanlış biliyorsam düzeltin lütfen

Bu arada anakartım İntel chipsetli AMD kullanma şansım yok sanırım :)

Link to comment
Share on other sites

Artık amd yendi sayılır ısınma olayınıda ses olayı ilginç işlemciden ses çıkmaz ama fanından çıkabilir mesela intel daha başarılı işlemci konusunda itel zorlanmalara overclock larda vb vs.lerde daha başarılı başın ağrıma eğer anakartında iyi birşeyse performans anakartları artık işlemciyi kendi overclock yapabiliyor lazım olur intelden şaşma şuan benim dukkandaki işlemci e2220 fazla iyi bir işlemci değil 2,4ghz ama benim cpu hep 3,0 çalışır anakartdan biraz oynama çektim sorunsuz ama fanım sağlam ısınma olayını o şekilde çözdüm ama üstündeki kendi fanı ilede 2,85 çıkartıyordum sorunsuz kullanıyordum intelden şaşma ;) vatandan hafta sonu al kargo geç geliyor ama uygun garantide iyi

ve anakartın hangi işlemci soketindense onu al :)

Link to comment
Share on other sites

Ben de ısınma problemiyle ilgili bir sürü yazı gördüm . Lakiin aldım, bir senedir kullanmaktayım . Hiçbir sorunla karşılaşmadım .

Isınma, ses vb. çok istikrarlı (stabil) çalışıyor . Bu arada; bunu lafınızı baltalamak için söylemiyrum . Dünyanın %80 nin intel kullanabilir .

Bu en iyi olduğundan değil . En iyi Tekelleşen şirketlerden biri olduğundandır . Hazır Pc'lerde bile intel geliyor. İnsanların seçim hakkı yok . .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...