Jump to content

Beosound İle Müzik Keyfi Devam Ediyor


knightx

Recommended Posts

Kaynak:[URL="http://www.teknotime.net"]Teknotime[/URL]

Müzik keyfi devam ediyor diye başlık attık ama,bu müzik keyfini sadece Apple markalı ürüne sahip olanlar tadabilecekler.Bang&Olufsen bu ürünü sadece Apple’ın iPhone,iPad ve iPod ürünleri için tasarlıyor.Bu ürünler için özel tasarlanan BeoSound 8 firması tarafından Avrupa ile aynı anda Türkiye’de de satışa sunulmaya hazırlanıyor.

Tasarımı ile içinde bulunduğu ortamı canlandıracak,ses teknolojisi ile de müzik severleri kendine bağlayacak bu cihaz yanında kendisine özel olarak geliştirilen BeoPlayer uygulaması ile,bağlanan cihazlarla internet üzerinden radyo dinlemeyi ve iTunes müzik kütüphanesi ile bağlantı kurulması sağlanacak.

BeoSound 8 ile kullanılmak istenen cihaz AUX hat girişi,USB bağlantısı yada adaptör yuvasına yerleştirildiğinde aktif hale gelecek ve hem görselliği ile hemde ses kalitesi ile kullanıcıları şaşırtacak.

Ayrıca birde Uzaktan kumandası bulunan BeoSound 8 Apple Airport Express’i kullanarak ağada bağlanabiliyor,böylece müzikler kablosuz olarak Bilgisayara aktarılabiliyor.BeoSound 8 in fiyatı bilinmesede önümüzdeki ay yani Aralık ayı içerisinde Avrupa ile birlikte aynı anda Ülkemizde satışa sunulacak.

Alıntı:[URL="http://www.teknotime.net/2010/11/beosound-8-ile-muzik-keyfi-devam-ediyor/"]BeoSound 8 ile Müzik Keyfi Devam Ediyor[/URL]
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...