Jump to content

En Iyi Antivirüsler 4'ü Bir Arada Full 2011 Tr


fien89

Recommended Posts

[CENTER][img]http://img252.imageshack.us/img252/8238/rupi.jpg[/img]
[img]http://img822.imageshack.us/img822/3666/easyc.jpg[/img]
[b][color=red]Kaspersky[/color][color=limegreen] Internet[/color] [color=blue]Security[/color] [color=orange]2011[/color] [color=black]11.0.1.400[/color]
Kaspersky Internet Security 2011, Internette [color=blue]tam güvenli[/color] olmanızı sağlayan herşeye sahiptir. Hem size hem ailenize; çalışırken, alışveriş yaparken, [color=red]bankacılık [/color]işlemlerinde ve hatta [color=limegreen]çevirimiçi oyun[/color] dünyasında bile kesintisiz güvenlik sağlar.

[color=black]Kaspersky Internet Security 2011 ile tüm tehditlerin önünde durun![/color]
[img]http://img169.imageshack.us/img169/2286/118f73c5f652.gif[/img]
[img]http://www.gezginler.net/images/discheck.gif[/img] Kaspersky Internet Security 2011 sayısız yeni ve geliştirilmiş eşsiz koruma teknolojileri ile bilgisayarları ve laptopları en yeni tehditlere karşı koruma fırsatı sunar:
[img]http://www.gezginler.net/images/discheck.gif[/img] Risk- tabanlı Uygulama Kontrol sayesinde sistem kaynaklarına erişim hakkını ve hassas bilgilere Internetten erişim hakkını denetler.
[img]http://www.gezginler.net/images/discheck.gif[/img] [color=limegreen]Sistem İzleyicisi – Sezgisel-tabanlı olarak şüpheli programları izler[/color], analiz eder, kaydeder ve engeller.
[img]http://www.gezginler.net/images/discheck.gif[/img] Güvenli gezinme modu ile uygulamalar ve web sitelerine risksiz erişim
Kurtarma CD’si.
[img]http://www.gezginler.net/images/discheck.gif[/img] Web siteleri için güvenli çalışma modu ile çevirimiçi bankacılık gibi diğer aktivitelerde oluşabilecek yüksek kimlik hırsızlığı riskini ortadan kaldırır.
[color=purple]Geliştirilmiş zararlı yazılımdan koruma[/color] teknolojisi ile etkilenmiş PC’lerin temizlenmesine yardımcı olur
[img]http://www.gezginler.net/images/discheck.gif[/img] Yeni Sistem İzleyisi teknolojisi ile kötü amaçlı programın eylemleri, ürünün nasıl yapılandırıldığına bağlı olarak otomatik olarak veya kullanıcının izniyle iptal edilir.
[img]http://www.gezginler.net/images/discheck.gif[/img] [color=orange]Güvenli gezinme[/color] teknolojisi kullanıcıya bir kaynağın güvenilirlik durumu konusunda bilgi verir ve [color=yellow]şüpheli sitelere erişimi engeller[/color].
[color=red]Not:[/color] Key derdi yoktur yapıcağınız bir kaç işlem sayesinde uzun kullanabilirsiniz.. Resimli
Anlatım İçinde
[color=orange]not:[/color] bazı antivirüsler crackı tararken şüpheli olarak tanımlıya bilir temizdir
bizzat kullanıyorum.. endişe edilicek bir şey yok şüphesi olan varsa lütfen indirmesin ;)
[color=black]pass: rar şifresi:[/color] rupi[/b]

[color=red]Lisans[/color]: Full
[color=red]Platform:[/color] Windows XP/Vista/7
[color=red]Dil[/color]:Türkçe[/b]
[img]http://i329.photobucket.com/albums/l398/scrscrscr/SGNLIVEPRO/ESS_1_TR_SGNLIVE.png[/img]
[B][color="#FF0000"]ESET Smart Security 4 FİNAL (TÜRKÇE)[/color]
[color="#00FF00"][COLOR="Magenta"]Akıllı Tespit[/COLOR]
ESET, zararlı davranışları oldukça verimli bir şekilde tespit edebilen güvenlik tabanlı bir yapay zeka yapısı kullanmaktadır. ESET Smart Security, gelişmiş sezgisel tarama teknolojisiyle bilinmeyen tehditleri tespit ederken jenerik imzalar ve genetik teknoljisiyle bilinen tehditlerin farklı türevlerini tespit ederek öncelikle proaktif koruma üzerine odaklanmıştır. Bilgisayarlar virüs salgınları ile imza güncellemeleri arasında internet tehditlerine çok açık bir durumda kalmaktadırlar. ThreatSense® teknolojisi sayesinde bu tehditler minimize edilerek maksimum koruma sağlanır.[/color]

[color="#FF00FF"][COLOR="Blue"]Çok Düşük Sistem Kaynağı Kullanımı[/COLOR]
ESET Smart Security sistem şartlarıyla mükemmmel bir şekilde eşleşecek şekilde optimize edilmiştir. ESET pazardaki en düşük sistem kaynağı kullanımı ile en hızlı sistem başlangıcı ve performansı sunan bir çözüm olarak tasarlamıştır.

[cloor=Yellow]Antivirus & Antispyware Özellikleri:[/COLOR][/color]

[COLOR="Cyan"]Geliştirilmiş Temizleme[/cloor]
Antivirus sistemi artık tespit ettiği zararlı kodları akıllı olarak kullanıcı aracılığı gerektirmeden temizleyip silebilecek.

[color="#FFA500"][COLOR="Orange"]Arkaplan Tarama Modu[/COLOR]
Virus taraması, sistem performansını düşürmeden arkaplanda başlatılabilecek.
[/color]
[COLOR="Lime"]Daha Küçük Güncelleme Dosyaları[/COLOR]
Temel optimizasyon süreçleri sonucunda güncelleme dosyaları küçük hale getirildi. Ayrıca güncelleme dosyalarının bozulmaya karşı koruması arttırıldı.

[color="#8B0000"][COLOR="Orange"]Yaygın E-posta İstemci Koruması[/COLOR]
Artık gelen giden e-postaları sadece MS Outlook'ta değil, ek olarak Outlook Exprees ve Windows Mail programlarındada taraybilme özelliği program eklenmiştir.
[/color]
[color="#0000FF"][COLOR="Red"]Farklı pek çok küçük değişiklik[/COLOR]
Yüksek hız ve performans için dosya sistemine doğrudan erişim ve virüslü dosyalara erişimin bloklanması. Windows Vista'da dahil Windows Güvenlik Merkezi optimizasyonu.[/B][/color]

[color=red]Lisans[/color]: Full
[color=red]Platform:[/color] Windows XP/Vista/7
[color=red]Dil[/color]:Türkçe[/b]
[img]http://i329.photobucket.com/albums/l398/scrscrscr/SGNLIVEPRO/NIS2011_SGNLIVE.jpg[/img]
[img]http://img169.imageshack.us/img169/2286/118f73c5f652.gif[/img]
[b][color=red]Norton ınternet securty 2011 Türkçe Full[/color]
Bilgisayar kullanırken kendinizi güvende hissediyorsunuz. Peki ya internete bağlanırken? Sizleri en son çıkan online tehditlere karşı sürekli olarak koruyacak güvenlik programını arıyorsanız, Norton Internet Security 2011 virüs, spyware (casus), worm (solucan), trojan (truva atı) ve diğer benzer kötü niyetli yazılımlara karşı arka planda sürekli çalışarak hem bilgisayarınızı koruyor hemde web sitelerindeki kötü amaçlı yazılımlara, avcılara veya hackerlara karşı kişisel bilgilerinizin güvenliğini sağlıyor.Norton Internet Security artık bilgisayarınızda güvenli şekilde istediğiniz online işlemleri yapmanız için "phishing" olarak adlandırılan internet sitelerindeki kötü niyetli saldırı ve tuzaklara karşı da gelişmiş güvenlik önlemleri bulunduruyor. İki taraflı güvenlik duvarı uygulaması ve optimize edilmiş ağ güvenliği gibi güvenlik seçenekleriyle ister yolda ister evde isterseniz internet cafelerde her zaman güvende olacaksınız.Korunma güncellemelerine ek olarak, Norton Internet Security yeni ürün özellikleri sağlayarak ile paranızın karşılığını size tam anlamıyla sunuyor. Sürekli güncellenen yapısı ve en son teknoloji güvenlik motoru ile en hızlı taramaları size sunan program yazılım yapılandırmasıyla en yüksek performans veren güvenlik paketlerinden biri.
[color=red]Lisans[/color]: Full
[color=red]Platform:[/color] Windows XP/Vista/7
[color=red]Dil[/color]:Türkçe[/b]
[img]http://i1189.photobucket.com/albums/z433/kesinbak/JackSport/2rxh9h10.jpg[/img]
[B][COLOR="Red"]Avira AntiVir Premium v10.0.0.603 - [FULL VERSION][/COLOR]

Birçok tehlikeye karşı profesyonel koruma sunan Avira AntiVir Premium'un geliştirilmiş 2010 versiyonu sayesinde gerçek zamanlı taramayla bilgisayarınız ve verilerinizi dışarıdan gelebilecek zararlara karşı koruyabileceksiniz. İsterseniz düzenli bir güncelleme ve bilgisayar güvenlik taraması da yapabilen bu program ile bilgisayarınızın güvenliği artacak ve her daim tehlikelere karşı bilgisayarınız tetikte olacak.

Virüslere ve solucanlara karşı koruma sağlar.[COLOR="Lime"] (anti-virus)[/COLOR]
Reklam ve casus yazılımlara karşı koruma sağlar. [COLOR="Orange"](anti-adware & anti-spyware)[/COLOR]
Hesap hırsızlarına karşı güvenlik sağlar. [COLOR="Cyan"](anti-phishing)[/COLOR]
Güvenlik yazılımlarınızı pasif durumda bırakarak sisteme sızan yazılımları engeller. [COLOR="Magenta"](anti-rootkit)[/COLOR]
İnternette dolaşırken virüs indiren sitelere karşı koruma sağlar. [COLOR="YellowGreen"](antidrive-by)[/COLOR]
E-Posta adresinize gelen zararlı yazılımları da kontrol eder. [COLOR="DarkOrchid"](email scanner)[/COLOR]
Zararlı web sitelerini engeller. (webguard)
Sisteminizin zarar görme ihtimaline karşı kurtarma CD'si yaratma imkanı. [COLOR="DarkRed"](rescuesystem)[/COLOR]
AntiVirProActiv filtresiyle şüpheli yazılımlardan sistemi kurar.[COLOR="Red"] YENİ! [/COLOR]
Kişisel bilgisayarınıza zarar veren yazılımlara karşı korumakla kalmaz hataları onarır. [COLOR="Red"]YENİ![/COLOR]
Sadece 5 tıklamayla ekspress kurulum. [COLOR="Red"]YENİ![/COLOR]

Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde de hiçbir zorluk çekmeden bu programı kullanabilirsiniz. E-posta hesaplarından tutun da aklınıza gelebilecek her şekilde gelebilecek tüm tehlikelere karşı tam koruma sağlar. Dizüstü bilgisayarlar için sistem kaynaklarını en düşük düzeyde kullanma özelliği de sunan Avira AntiVir Premium gelişmiş özellikleri sayesinde sisteminizin en gerekli yazılımlarından biri haline gelebilir.

[COLOR=Red]Not: [/COLOR]kurmadan önce eski antivirüsünüzü silin
içindeki crack silinme ihtimali var bizzat denendi sorunsuz çalışıyorlar
Her arşivde bulunması gerek[/B]
[img]http://img341.imageshack.us/img341/1979/downloadbybrk.png[/img]
http://hotfile.com/dl/83760973/3731934/ANTIVIRUS_2011.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/83763897/6bdc990/ANTIVIRUS_2011.part2.rar.html
[COLOR="Red"]ALTERNATİF LİNK[/COLOR]
http://turbobit.net/by33wmi781m0.html
http://turbobit.net/chfu1mco58sq.html
[B]şifre: rupi[/B]

[/CENTER]

Link to comment
Share on other sites

İlk yorumu ben yapayım. Ben yıllardır NOD32 Kullanıyorum ve gayet memnunum. Arada bir lisans sorunu çıkıyor ama bunu aşmaya çalışıyoruz. kaspersky antivirüs üstüne yazılım tanımam fakat bi türlü kaspersky'i kandırıp korsan kullanamadım kullandımsada kısa bir sürede yakalandık :)) eğer senin sunduğun bu sürümler full ve sorunsuz ise indirmeyi düşünüyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum.

Link to comment
Share on other sites

[quote name='okan_aydın' date='22 Kasım 2010 - 14:55 ' timestamp='1290438344' post='915472']
İlk yorumu ben yapayım. Ben yıllardır NOD32 Kullanıyorum ve gayet memnunum. Arada bir lisans sorunu çıkıyor ama bunu aşmaya çalışıyoruz. kaspersky antivirüs üstüne yazılım tanımam fakat bi türlü kaspersky'i kandırıp korsan kullanamadım kullandımsada kısa bir sürede yakalandık :)) eğer senin sunduğun bu sürümler full ve sorunsuz ise indirmeyi düşünüyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum.
[/quote]

BEnde kaspersky den vazgecemıyordum . Sonunda Bunu Buldum ve Uzun zamandır kullanıyorm.
http://www.tnctr.com/topic/150849-kaspersky-pure-9-turkce-2038-yylyna-crackli/

Bi bak istersen ^_^

Link to comment
Share on other sites

[quote name='okan_aydın' date='22 Kasım 2010 - 14:55 ' timestamp='1290438344' post='915472']
İlk yorumu ben yapayım. Ben yıllardır NOD32 Kullanıyorum ve gayet memnunum. Arada bir lisans sorunu çıkıyor ama bunu aşmaya çalışıyoruz. kaspersky antivirüs üstüne yazılım tanımam fakat bi türlü kaspersky'i kandırıp korsan kullanamadım kullandımsada kısa bir sürede yakalandık :)) eğer senin sunduğun bu sürümler full ve sorunsuz ise indirmeyi düşünüyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum.
[/quote]

kaspersky yi denemek için indirdim ve sonuç mükemmel. yalnız sisteminde kaspersky yüklüyse kaldırmalısınız. yoksa crack çalışmıyor. pakette verilen virüs programını kurun ve kurulumdan sonra daha sonra etkinleştir seçeneğini seçin. ayrıca crack uygularken kendini koruma modunu devre dışı bırakıp, kasperskiyi kapatın.teşekkürler

Link to comment
Share on other sites

avastıda ekliyim :) teşekkürler yorumlarınız için

[center][img]http://img227.imageshack.us/img227/6884/rupiii.jpg[/img]
[img]http://img232.imageshack.us/img232/4002/apss2011.jpg[/img]
[B][COLOR=Red]Avira Premium Security Suite 10.0.0.624 Full[/COLOR]
[COLOR=Cyan]İnternette sörf yapıyor musunuz? Online alışveriş yapıyor musunuz? E-mail ile haberleşiyor musunuz? PC üzerinde banka işlemleri yapıyor musunuz? Avira Security Suite ödüllü virüs korumasına ek olarak, ekstra firewall, antispam ve yedekleme fonksiyonu ile sizi güvenle korur.
[/COLOR]
[COLOR=Orange]AntiVir[/COLOR]
[COLOR=Lime]AntiAd/Spyware[/COLOR]
[COLOR=DarkRed]AntiPhishing[/COLOR]
[COLOR=Magenta]AntiRootkit[/COLOR]
[COLOR=Pink]AntiDrive-by[/COLOR]
[COLOR=Blue]AntiBot[/COLOR]
[COLOR=Green]EmailScanner[/COLOR]
[COLOR=Indigo]WebGuard[/COLOR]
[COLOR=Silver]RescueSystem[/COLOR]
[COLOR=Lime]BackupSystem[/COLOR]
[COLOR=Wheat]AntiSpam[/COLOR]
[COLOR=Yellow]FireWall[/COLOR]
[COLOR=DarkO=liveGreen"]GameMode[/COLOR]
[COLOR=Magenta]QuickRemoval[/COLOR]
[COLOR=Lime]NetbookSupport[/COLOR]
[COLOR=DarkSlateGray]ParentalContro[/COLOR]l
[COLOR=Blue]UYUMLU SİSTEM[/COLOR]:[COLOR=Magenta]Win 7/Wista/Xp[/COLOR][/B]
[img]http://img821.imageshack.us/img821/4128/avastis5.jpg[/img]
[B][COLOR=Lime]Avast! Internet Security 5.0 Full[/COLOR]
İnterneti aktif olarak kullanan kişiler hem online alışverişlerinde hem de internet bankacılığı işlemlerinde yüksek bir güvenliğe ihtiyaç duyarlar. Zararlı web sitelerinden ve kimlik hırsızlarından avast Internet security yardımıyla korunabilirsiniz. avast! Internet Security antivirus, anti-spyware, anti-rootkit koruması, firewall ve antispam uygulamalarını içeriyor.

[COLOR=Red]Temel Özellikleri[/COLOR]
Virüslere ve casus yazılımlara karşı anlık etkili koruma
Mail alıp verme işleminde temiz olduğundan emin olma
Sohbet ortamlarının tehlikelerinden korunma
[COLOR=Orange]Virüs yayan sitelerden korunma[/COLOR]
Bilinmeyen uygulamalar ve web sitelerine karşı güvenlik sağlama
Hacker ataklarından korunma ve kimliğini gizleyebilme
Spam mesajlarından kurtulma
Güvenli ve kesintisiz oyun oynama
[COLOR=Cyan]Windows XP, Vista ve Windows 7 uyumu[/COLOR]
[COLOR=Red]Not:[/COLOR] crack yoktur sadece Serial +Tarandı Temiz[/B]
[img]http://img341.imageshack.us/img341/1979/downloadbybrk.png[/img]
http://hotfile.com/dl/84407732/0fa0cce/Avira_2011Avast_2011_TR_Full.rar.html

[COLOR=Magenta]ALTERNATİF LİNK[/COLOR]
http://turbobit.net/onnmwgwprzf3.html
Şifre: rupi
[/center]

Link to comment
Share on other sites

[quote name='talham444' date='25 Kasım 2010 - 00:42 ' timestamp='1290646378' post='916685']
Ben tam [color="#FF0000"]Avira , Premium Security olsaydı daha iyi olurdu[/color] diyecektim :dribble:
Diğer işletim sistemleriyle de (Windows 7 harici) uyumlu olması çok güzel.
[/quote]
odanuda kattım :)

Link to comment
Share on other sites

eset smart security,,free ise neden güncelleme yapmıyor ve devamlı kullanıcı adı şifre istiyor?.. başka paylaşımlarda yanında bir de "ESS AIO" denilen crack uygulaması kullanılarak sınırsız yapılıyor.bu doğru mu?açıklar mısınız...bir şekilde sınırsız yapıp kullanmak istiyoruz..ne tavsiye edersiniz?...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...